USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Житель Кіровоградщини зливав у соцмережу відео руху військової техніки ЗСУ на Черкащині

Відео переміщення техніки чоловік виклав у TikTok
тіктокер
Джерело: Офіс Генерального прокурора

Служба безпеки України викрила жителя Кіровоградщини, який зняв та злив у соцмережу відео руху військової техніки Збройних сил України на Черкащині. Про це повідомили в пресслужбі Офісу генерального прокурора.

За даними слідства, у січні 2023 року житель Олександрійського району Кіровоградської області приїхав на Черкащину, де зробив фото- та відеозйомку на мобільний телефон руху колони військової техніки ЗСУ.

"Того ж дня підозрюваний розмістив на особистій сторінці у соцмережі TikTok відеоматеріал, з якого можна ідентифікувати на місцевості переміщення підрозділів українських Сил оборони в Черкаській області. Опубліковане тіктокером відео з коментарем переглянули понад 500 тисяч користувачів", – розповіли правоохоронці.

Крім того, відео почали поширювати російські Telegram-канали та користувачі Instagram.

Під час обшуку слідчі отримали докази протиправної діяльності чоловіка. Наразі вирішують питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Новини за темою: СБУ викрила двох мешканок Краматорська, які зливали росіянам позиції ЗСУ під Бахмутом
Читайте також:
Командирів та керівників підрозділів ЗСУ зобов'язали узгоджувати тези до інтерв'ю та блогів зі СтратКомом Командирів та керівників підрозділів ЗСУ зобов'язали узгоджувати тези до інтерв'ю та блогів зі СтратКомом
У Telegram стався масштабний збій У Telegram стався масштабний збій
Instagram тестує рекламу, яку не можна пропустити Instagram тестує рекламу, яку не можна пропустити
Microsoft додала свій чат-бот Copilot на основі ШІ в Telegram Microsoft додала свій чат-бот Copilot на основі ШІ в Telegram