USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05
Втрати орків: 4 4 0 7 9 0 (+820)
USD
НБУ
39.23
Готівка
39.50
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.05

За новими правилами Netflix українським користувачам за гостьову підписку доведеться доплатити три євро

Компанія бореться з обміном паролями та спільним користуванням акаунтами
Netflix
Джерело: відкриті джерела

Компанія Netflix поширила свою боротьбу з обміном паролями на понад 100 країн, попередивши користувачів про те, що акаунтом не можна користуватись за межами їхніх домівок. Про це йдеться в заяві компанії.

Netflix надіслав електронні листи про спільне використання акаунтів підписникам у 103 країнах, включаючи Україну, США, Велику Британію, Францію, Німеччину, Австралію, Сінгапур, Мексику та Бразилію.  

Українці почали отримувати листи, в яких зазначено, що для того, аби поділитися підпискою Netflix із кимось поза межами домогосподарства, можна скористатися можливістю перенесення профілю або ж придбати гостьову підписку.

Новини за темою: ЄС оштрафував компанію Meta за недотримання правил конфіденційності на рекордні 1,3 млрд доларів

"Ви можете надати доступ до облікового запису Netflix людині, яка не живе з вами, сплачуючи додатково €2,99/місяць", – сказано в повідомленні.

Відповідно до нової політики компанії мешканці однієї родини можуть продовжувати спільно використовувати обліковий запис та використовувати його на різних пристроях.

Раніше

Минулого року Netflix заявив, що збирається обмежити спільне використання облікових записів та тестує різні підходи на ринках.

За оцінками компанії, понад 100 млн домогосподарств надали свої облікові дані для входу до системи друзям та родичам за межами своїх домівок. 

Станом на кінець березня 2022 року кількість платних клієнтів Netflix по всьому світові становила 232,5 млн осіб.

Платна підписка Twitter

В цьому місяці Twitter повідомив, що дозволить користувачам із платною підпискою публікувати довгі відео.
За словами власника соцмережі Ілона Маска, користувачі із платною синьою галочкою відтепер можуть публікувати двогодинні відео. Їхній розмір не має перевищувати вісім гігабайтів.

Читайте також:
З жовтня минулого року Росія захопила 505 квадратних кілометрів території України, – ISW З жовтня минулого року Росія захопила 505 квадратних кілометрів території України, – ISW
В Міненерго не розглядають питання щодо підвищення тарифів на електрику, – Галущенко В Міненерго не розглядають питання щодо підвищення тарифів на електрику, – Галущенко
З початку повномасштабного вторгнення понад 600 компаній переїжджали декілька разів, проте не повернулись у свої регіони З початку повномасштабного вторгнення понад 600 компаній переїжджали декілька разів, проте не повернулись у свої регіони
Кешбек за купівлю українських товарів може зʼявитися у торговельних мережах вже влітку Кешбек за купівлю українських товарів може зʼявитися у торговельних мережах вже влітку