USD
НБУ
40.64
Готівка
41.00
EUR
НБУ
43.69
Готівка
44.10
Втрати орків: 5 4 5 0 9 0 (+1280)
USD
НБУ
40.64
Готівка
41.00
EUR
НБУ
43.69
Готівка
44.10

На Житомирщині викрили двох чоловіків, які незаконно продавали протитанкові гранатомети та набої

У зловмисників вилучили понад 2600 набоїв, 3 ножі, гранату, мобільні телефони, транспортні засоби та кошти
Арешт_1
Правоохоронці затримали підозрюваних, які незаконно продавали зброю
Джерело: Офіс Генерального прокурора

У Житомирській області затримали двох чоловіків, які незаконно продавали зброю, один з підозрюваних виявився діючим працівником військкомату. Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

"Підозрювані незаконно збували два протитанкових гранатомети РПГ-22 та понад 1 тис. штук набоїв до автоматичної вогнепальної зброї. Один з підозрюваних є діючим працівником військового комісаріату", – йдеться в повідомленні ОГП.

Під час обшуків вилучено понад 2600 набоїв до різної зброї, 3 штик-ножі, гранату, мобільні телефони, транспортні засоби та кошти, отримані за реалізовані боєприпаси. 

Новини за темою: В Україні зменшилася кількість чоловіків, які намагаються незаконно виїхати з країни, – ДПСУ

Сьогодні, 5 квітня, у Харківській обласній військовій адміністрації проходять обшуки. Факт слідчих дій, які проводить НАБУ, підтвердили на сторінці ОВА. Їх також підтвердив голова ОВА Олег Синєгубов. 

"Сьогодні Національне антикорупційне бюро України дійсно здійснює слідчі дії в деяких структурних підрозділах Харківської обласної військової адміністрації. Зокрема, у керівництва апарату ХОВА та в Департаменті агропромислового розвитку", – сказано у повідомленні ОВА.

Слідчі дії були в деяких підрозділах ОВА, керівництві апарату та в заступників. Станом на зараз жодних підозр посадовим особам ОВА вручено не було.

Читайте також:
СБУ СБУ "накрила" групу ділків, які продавали криміналітету затрофеєну в росіян зброю
Смерть чоловіка в ТЦК на Житомирщині: ТСК вимагатиме звільнення кервництва військкомату після трагедії Смерть чоловіка в ТЦК на Житомирщині: ТСК вимагатиме звільнення кервництва військкомату після трагедії
Північна Корея за пів року передала РФ 1,6 млн снарядів, – ЗМІ Північна Корея за пів року передала РФ 1,6 млн снарядів, – ЗМІ
Південна Корея надасть зброю Україні, якщо Росія допомагатиме КНДР Південна Корея надасть зброю Україні, якщо Росія допомагатиме КНДР