USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25
Втрати орків: 5 5 0 9 9 0 (+1150)
USD
НБУ
40.55
Готівка
40.95
EUR
НБУ
43.78
Готівка
44.25

Вперше за час повномасштабного вторгнення: У вересні в Києві проведуть Ukrainian Fashion Week

Цей сезон буде 55-м для Ukrainian Fashion Week
мода
Фото з минулорічних тижнів моди
Джерело: відкриті джерела

З 1 по 4 вересня в Києві планують провести Ukrainian Fashion Week SS25. Захід у столиці відбудеться вперше за час повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

За словами співзасновниці та CEO Ukrainian Fashion Week Ірини Данилевської, вирішили провести 55-й сезон у Києві, щоб підтримати індустрію моди в країні та надихнути не зупинятися творити. І станеться це після чотирьох сезонів, які відбувалися на подіумах у Лондоні, Копенгагені, Лос-Анджелесі, Лісабоні, Берліні та інших містах у межах Ініціативи Support Ukrainian Fashion.

"Наша стійкість є свідченням сили індустрії моди, солідарності та незламності духу українських дизайнерів. Твердо переконані, що без креативності наших дизайнерів неможливо уявити сутність України. Наша місія – продемонструвати творчу силу й українську стійкість світові", – сказала Данилевська.

І наголосила, що, попри ракетні обстріли, звуки повітряної тривоги та щоденні виклики, мають "створювати та розвиватися, а голос України повинен продовжувати звучати".

Крім того, Ukrainian Fashion Week продовжуватиме реалізацію формату International Seasons та представить свої колекції у Берліні, Копенгагені, Будапешті та інших європейських модних столицях у цьому сезоні.

Про Ukrainian Fashion Week

Ukrainian Fashion Week уперше провели в 1997 році. Такий захід відбувається двічі на рік і відповідає світовим стандартам тижнів моди.

Ірина Данилевська стала директором Ukrainian Fashion Week, крім неї засновниками першого Тижня моди стали Ательє Бизова і засновник РІА "Янко" Володимир Нечипорук.

За всі часи свого існування на Українському тижні моди понад 100 дизайнерів показали свої творіння для більш ніж 12 тисяч гостей щосезону.

До речі, у грудні 2023 року видавництво CP PUBLISHING випустило унікальну книгу Ukrainian Folk Fashion | Українська традиційна мода. Етнофотографія. До книги увійшли фотороботи фотографки Анни Сенік, яка працює у напрямку етнофотографії понад 11 років.

На 250 сторінках книги Ukraine Folk Fashion розквітли вишукані прикраси, чарівні українки та старовинні вишиванки, а також історія та українські традиції.

Читайте також:
Київ відновив дві третини власних генеруючих потужностей після ракетних обстрілів, - КМДА Київ відновив дві третини власних генеруючих потужностей після ракетних обстрілів, - КМДА
У Києві збільшили суму компенсації за придбання генераторів ОСББ для багатоповерхівок: Як її отримати? У Києві збільшили суму компенсації за придбання генераторів ОСББ для багатоповерхівок: Як її отримати?
Родичі керівництва київської Служби у справах дітей незаконно виїхали за кордон: Прокуратура почала розслідування Родичі керівництва київської Служби у справах дітей незаконно виїхали за кордон: Прокуратура почала розслідування
У Києві все ще фіксується значне погіршення якості повітря. Як діяти, якщо відчули погане самопочуття? У Києві все ще фіксується значне погіршення якості повітря. Як діяти, якщо відчули погане самопочуття?