USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

В Україні створюють нові військові частини, очікуючи поставок танків, – Наєв

Від їх боєготовності залежатимуть подальші дії ЗСУ
Наєв
Джерело: відкриті джерела

У Збройних силах України створюються нові військові частини на тлі очікування поставок партій танків від західних союзників. Про це в коментарі CNN заявив командувач Об’єднаних сил ЗСУ, генерал-лейтенант Сергій Наєв. "Звичайно, нам потрібна велика кількість західних танків. Вони набагато кращі за радянські зразки і можуть допомогти нам просунутися. Ми створюємо нові військові частини. І від їх боєготовності залежатимуть наші подальші дії. Тому допомога Заходу є надзвичайно важливою", – зазначив він.

Наєв наголосив, що підрозділи повинні бути оснащені приблизно однаково.

"Весь підрозділ має бути оснащений однаковою машиною, тому цілий батальйон, наприклад, має бути оснащений БМП Bradley, або Leopard, якщо ми їх отримаємо", – додав Наєв.

Нагадаємо, Марокко першою з африканських держав поставила в Україну партію танків Т-72Б. А Кіпр готовий відправити Україні радянські танки Т-80У в обмін на німецькі Leopard.

Крім того, найближчими днями українські танкісти розпочнуть навчання в Польщі на танках Leopard. Раніше ми писали, що вагання канцлера Німеччини Олафа Шольца в питанні виділення Україні танків Leopard 2 може обернутися для країни суттєвими репутаційними втратами.

Читайте також:
Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ
У російських дронах та ракетах знайшли компоненти з понад 20 країн У російських дронах та ракетах знайшли компоненти з понад 20 країн
Позиції ЗСУ в Кринках зруйновані вщент, немає змоги тримати оборону Позиції ЗСУ в Кринках зруйновані вщент, немає змоги тримати оборону
Росія допомогла КНДР відновити економіку Росія допомогла КНДР відновити економіку