USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

У столиці в одному із незаконних call-центрів побили журналіста: Розпочато розслідування

Наразі поліцейські встановлюють всіх учасників та детальні обставини події
журналіст
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

На столичному Печерську побили журналіста. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

"За попередніми даними, представники медіа отримали інформацію про те, що в одному з офісних приміщень, ймовірно, діє незаконний call-центр. Журналісти прибули за вказаною адресою, де під час спілкування з особами, що перебували в офісі, виник конфлікт", – йдеться в повідомленні.

У результаті один із представників ЗМІ отримав тілесні ушкодження.

Правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 345-1 Кримінального кодексу України – погроза або насильство щодо журналіста.

Наразі поліцейські встановлюють всіх учасників та детальні обставини події.

Нагадаємо

Понад 100 українських та іноземних журналістів, акредитованих в Україні, постраждали від російської агресії за два роки повномасштабної війни в Україні.

Щонайменше 35 журналістів поранені під час роботи на фронті, атак на телевежі, офіси ЗМІ чи на готелі, зазначають автори.

Також двоє українських журналістів вважаються зниклими безвісти в Росії. Серед них – фрилансерка "Української правди" Вікторія Рощина, про яку немає відомостей із серпня 2023 року та журналіст агентства "УНІАН" Дмитро Хилюк.

Раніше ми повідомляли, що торік у світі загинули щонайменше 140 журналістів. Зазначалося, що 2023 рік став найбільш смертоносним для журналістів за останні десять років.

Читайте також:
Стрілянина на Закарпатті: Нетверезий чоловік при перевірці документів поранив правоохоронця Стрілянина на Закарпатті: Нетверезий чоловік при перевірці документів поранив правоохоронця
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів