USD
НБУ
40.64
Готівка
41.00
EUR
НБУ
43.69
Готівка
44.10
Втрати орків: 5 4 5 0 9 0 (+1280)
USD
НБУ
40.64
Готівка
41.00
EUR
НБУ
43.69
Готівка
44.10

У Києві вводять графіки відключення води? У КМДА попередили городян про новий фейк

Днями почала поширюватися інформація про те, що в Києві запроваджуватимуть графіки відключення водопостачання
вода тарифи на воду _5
Джерело: Уніан

У Київській міській державній адміністрації попередили жителів столиці, що поширювана інформація про введення графіків постачання води є фейковою. Про це повідомляють в Telegram-каналі адміністрації.

У КМДА розповіли, що днями почала поширюватися інформація про те, що в Києві запроваджуватимуть графіки відключення водопостачання. Однак, як зазначили у відомстві, така інформація є фейковою.

"Київводоканал" постачає питну воду киянам і не припиняє роботу. Жодної інформації про запровадження графіків не розміщував на офіційному сайті, наголошують в адміністрації.

"Закликаємо довіряти лише офіційним джерелам інформації", – йдеться в повідомленні.

Новини за темою: У Києві вода з шести пляжів не відповідає нормам для купання

Як відомо, в Україні спостерігається складна ситуація в енергетиці. У нещодавньому звіті МВФ йдеться про те, що росіяни знищили 80% ТЕС і 40% ГЕС України.

Також раніше член наглядової ради "Укренерго" Юрій Бойко заявляв, що всі теплові електростанції пошкоджені або зруйновані, тепер їхня частка у виробництві електроенергії знизилась до 5%. 

За його словами, гідроелектростанції також зазнали втрат, дві ГЕС повністю виведені з ладу.

Водночас генеральний директор компанії Yasno Сергій Коваленко попередив, що відключення електроенергії взимку може тривати по 12 годин на добу.

Читайте також:
В Україні фіксують спалахи кишкової інфекції. Які симптоми та як не захворіти В Україні фіксують спалахи кишкової інфекції. Які симптоми та як не захворіти
Сміття замість палива: У Києві планують побудувати дві ТЕЦ Сміття замість палива: У Києві планують побудувати дві ТЕЦ
Одного з підозрюваних у замаху на Садикова затримали, – прокуратура Казахстану Одного з підозрюваних у замаху на Садикова затримали, – прокуратура Казахстану
Поліція знайшла виконавців замаху на Садикова, їм оголошено підозри. Оновлено Поліція знайшла виконавців замаху на Садикова, їм оголошено підозри. Оновлено