USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Обмотав поліетиленовою плівкою і викинув тіло у воду: У Києві через сварку товариш вбив військового

Судмедексперт виявив на тілі померлого близько 15 ножових поранень
вбивство військового_2
Поліція документує злочин
Джерело: Нацполіція

У Києві чоловік завдав численних ножових ударів військовому через сварку, унаслідок цього він помер. Правоохоронці вже затримали підозрюваного, поінформували в пресслужбі поліції Києва.

За даними слідства, військовослужбовець на власному авто їхав у госпіталь, по дорозі туди заїхав до свого товариша за документами.

"Під час зустрічі чоловіки посварилися через борги. Після цього підозрюваний дістав ніж та завдав удари потерпілому в шию, груди та голову. А коли переконався, що військовий помер, то поклав тіло загиблого у спальний мішок, обмотав поліетиленовою плівкою та відвіз за місто, де кинув у водойму", – йдеться у повідомленні.

Судово-медичний експерт виявив на тілі померлого близько 15 ножових поранень, розповів начальник управління карного розшуку поліції Києва Андрій Кічук.

Оперативники та працівники інших підрозділів поліції розшукали нападника менш ніж за добу.

"Затримали 31-річного жителя Вінниччини, якого також обвинувачують у вчиненні розбійного нападу на двох жінок у Вінницькій області. Чоловікові оголосили підозру за статтею умисне вбивство. Чоловікові загрожує до 15 років увʼязнення: він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання", – додали правоохоронці.

Досудове розслідування триває – встановлюють усі подробиці злочину.

Вбивства військових

Військовослужбовець Юрій Куприч, якого жорстоко побили наприкінці жовтня в Чорноморську Одеської області, помер у лікарні вранці 2 листопада. Про це повідомила дружина загиблого Олеся Куприч.

"Сьогодні о 7-й годині перестало битися сердечко нашого Юри", – написала жінка.

Напередодні у чоловіка був день народження, йому виповнилося 52 роки.

Побиття військових

Ще одну підозру отримав керівник Рівненського обласного терцентру комплектування та соцпідтримки. У липні фігурант потрапив у поле зору правоохоронців через побиття свого підлеглого. Тепер же посадовець ще й "забув" задекларувати свої статки на 46 мільйонів гривень. Про це інформують у Державному бюро розслідувань.

Раніше ми повідомляли, що, за даними "Української правди", керівника Рівненського обласного ТЦК звати Сергій Луцюк.

Зазначається, що під час проведення розслідування ДБР встановило, що керівник Рівненського військкомату володіє нерухомістю та землею вартістю понад 46,6 млн гривень.

Новини за темою: ДБР відкрило справу за фактом знущань з чоловіка у військкоматі Самбора
Читайте також:
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів
Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки Мінекономіки скасувало бронь від мобілізації для співробітників букмекерської контори та служби доставки