USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Тенісистка Цуренко вперше в кар’єрі вийшла в 1/8 фіналу "Вімблдону"

Вона стала другою тенісисткою після Світоліної, якій вдалося пробитися до 1/8 фіналу
Леся Цуренко
Джерело: відкриті джерела

Українська тенісистка Леся Цуренко вперше у своїй кар'єрі змогла пробитися в 1/8 фіналу "Вімблдону". Допомогла їй у цьому перемога над румункою Аною Богдан, повідомляє "Уніан".

Цуренко та Богдан зіграли другий найдовший в історії жіночого "Вімблдону" матч – 3 години 40 хвилин. До рекорду не вистачило 5 хвилин. Вирішальний третій сет тривав 109 хвилин, 37 з яких – тайбрейк, що є новим рекордом турнірів "Великого шолому" у жінок.

Леся Цуренко - Ана Богдан - 4:6, 6:3, 7:6 (20-18)

9 липня Цуренко проведе поєдинок 1/8 фіналу проти американки Джессіки Пегули.

Крім Цуренко у 1/8 фіналу опинилася Еліна Світоліна. 9 липня вона змагатиметься з білорускою Вікторією Азаренко.

Нагадаємо, ми писали, що українські тенісистки вперше в історії вчотирьох вийшли у друге коло Вімблдону-2023.

Крім того наші тенісистки встановили національний рекорд у Франції. Спортсменки вперше зіграли 4 червня у четвертому раунді Відкритого чемпіонату країни з тенісу.

А тенісистка Дар'я Снігур здобула найбільшу перемогу у 2023 році. У 2-сетовому матчі вона вибила з турніру WTA у Ноттінгемі Беатріс Хаддад Майю з Бразилії. 

Читайте також:
Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine Наздоганяти втрачене: 16 травня відбудеться перша конференція зі спортивного маркетингу SBC Summit Ukraine
Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування! Sport&Business Club Україна обирає найкращий маркетинговий кейс квітня. Долучайтеся до голосування!
В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди В українській збірній з волейболу виник скандал: Низка гравців відмовилися їхати в табір команди
Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді Українським спортсменам рекомендують відмовитися від контактів і спільних фото з росіянами на Олімпіаді