USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Екссуддя Тандир переписав майно на дружину, а потім розлучився з нею

Сім'я загиблого в ДТП нацгвардійця Вадима Бондаренка не встигла накласти арешт на майно Тандира
Суддя Олексій Тандир
Голова Макарівського райсуду Олексій Тандир
Джерело: відкриті джерела

12 грудня екссуддя Олексій Тандир, який пів року перебуває у слідчому ізоляторі у справі про смертельну ДТП, переписав на колишню дружину Людмилу квартиру в Києві та машино-місце. Про це повідомляє "Бабель", посилаючись на інформацію з витягу з Держреєстру прав на нерухоме майно.

Водночас того самого дня, 12 грудня, Людмила Тандир переписала на екссуддю свою земельну ділянку в Київській області площею 12 соток.

Так сім'я поділила майно після розлучення. Його оформив Святошинський райсуд Києва 6 грудня. Позов у цій справі подала дружина Тандира Людмила, чоловік не заперечував. Також вона подала позов на аліменти, рішення суду буде відоме 30 січня.

Сім'я загиблого в ДТП нацгвардійця Вадима Бондаренка не встигла накласти арешт на майно Тандира. Ще 20 листопада сім'я Бондаренка подала заяву до Святошинського суду з проханням про арешт майна.

ДТП на блокпосту

Нагадаємо, у Києві в ніч з 25-го на 26 травня голова Макарівського райсуду Олексій Тандир на смерть збив нацгвардійця. У результаті аварії чоловік загинув на місці.

Вже 27 травня в судді Тандира за клопотанням прокуратури примусово відібрали біологічні зразки.

3 серпня Державне бюро розслідувань завершило розслідування щодо судді Олексія Тандира, який у стані сп’яніння на смерть збив військовослужбовця на блокпосту в Києві. 

У Державному бюро розслідувань додали, що Тандир намагався спотворити біологічні зразки, які бралися у нього для визначення вмісту алкоголю.

А всі деталі справи екссудді Олексія Тандира розповідаємо за цим посиланням.

Читайте також:
Зеленський звільнив Майбоженка з посади голови Броварської РДА Зеленський звільнив Майбоженка з посади голови Броварської РДА
ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави
Очільнику Броварської РДА Майбоженку, який напередодні скоїв ДТП, повідомили про підозру Очільнику Броварської РДА Майбоженку, який напередодні скоїв ДТП, повідомили про підозру
П’яний очільник Броварської РДА влетів у натовп людей: Серед постраждалих дворічна дитина. Оновлено П’яний очільник Броварської РДА влетів у натовп людей: Серед постраждалих дворічна дитина. Оновлено