USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Екссуддя Тандир переписав майно на дружину, а потім розлучився з нею

Сім'я загиблого в ДТП нацгвардійця Вадима Бондаренка не встигла накласти арешт на майно Тандира
Суддя Олексій Тандир
Голова Макарівського райсуду Олексій Тандир
Джерело: відкриті джерела

12 грудня екссуддя Олексій Тандир, який пів року перебуває у слідчому ізоляторі у справі про смертельну ДТП, переписав на колишню дружину Людмилу квартиру в Києві та машино-місце. Про це повідомляє "Бабель", посилаючись на інформацію з витягу з Держреєстру прав на нерухоме майно.

Водночас того самого дня, 12 грудня, Людмила Тандир переписала на екссуддю свою земельну ділянку в Київській області площею 12 соток.

Так сім'я поділила майно після розлучення. Його оформив Святошинський райсуд Києва 6 грудня. Позов у цій справі подала дружина Тандира Людмила, чоловік не заперечував. Також вона подала позов на аліменти, рішення суду буде відоме 30 січня.

Сім'я загиблого в ДТП нацгвардійця Вадима Бондаренка не встигла накласти арешт на майно Тандира. Ще 20 листопада сім'я Бондаренка подала заяву до Святошинського суду з проханням про арешт майна.

ДТП на блокпосту

Нагадаємо, у Києві в ніч з 25-го на 26 травня голова Макарівського райсуду Олексій Тандир на смерть збив нацгвардійця. У результаті аварії чоловік загинув на місці.

Вже 27 травня в судді Тандира за клопотанням прокуратури примусово відібрали біологічні зразки.

3 серпня Державне бюро розслідувань завершило розслідування щодо судді Олексія Тандира, який у стані сп’яніння на смерть збив військовослужбовця на блокпосту в Києві. 

У Державному бюро розслідувань додали, що Тандир намагався спотворити біологічні зразки, які бралися у нього для визначення вмісту алкоголю.

А всі деталі справи екссудді Олексія Тандира розповідаємо за цим посиланням.

Читайте також:
За хабар: Колишня суддя Господарського суду Сумщини отримала шість років тюрми з конфіскацією половини майна За хабар: Колишня суддя Господарського суду Сумщини отримала шість років тюрми з конфіскацією половини майна
Гучне ДТП, лакшері-відпочинок за кордоном та тиск на роботу правоохоронців: Як вже встиг Гучне ДТП, лакшері-відпочинок за кордоном та тиск на роботу правоохоронців: Як вже встиг "відзначитись" керівник детективів БЕБ Ткачук
Суддя ОАСК, у якої знайшли російське громадянство, йде у відставку Суддя ОАСК, у якої знайшли російське громадянство, йде у відставку
На Львівщині зіткнулись автобус та вантажівка: Четверо загиблих, семеро травмованих На Львівщині зіткнулись автобус та вантажівка: Четверо загиблих, семеро травмованих