USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

На Львівщині зіткнулись автобус та вантажівка: Четверо загиблих, семеро травмованих

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років
ДТП на Львівщині_1
ДТП на Львівщині
Джерело: Нацполіція

Поліцейські встановлюють обставини масштабної ДТП на Львівщині. Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Внаслідок аварії четверо людей загинули, ще семеро травмовано.

Зазначається, що ДТП сталась сьогодні близько 10:10 на автодорозі "Мукачево-Івано-Франківськ-Львів" в межах села Давидів, Львівського району.

Попередньо відомо, що зіткнулись маршрутний автобус "БАЗ" сполученням "Львів-Вибранівка" та вантажівка "МАН". Внаслідок зіткнення загинули водій автопоїзда та троє пасажирів автобуса.

Водій автобуса та шестеро пасажирів маршрутки, серед яких чотирирічний хлопчик, отримали тілесні ушкодження та доставлені до лікарні. Зараз медики уточнюють їх діанози.

Відкрито кримінальну справу за ч.3 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

ДТП на Львівщині
Джерело: Нацполіція

Нагадаємо, 6 липня у Рівненській області сталася смертельна ДТП, у якій загинуло 14 людей, одна жінка вижила.

Поблизу с. Верхів водій автоцистерни виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з маршруткою Рівне – Хмельницький. Серед загиблих – обидва водії та 6-річна дитина.

Вижила в аварії лише 57-річна жінка – жителька Нетішина. У неї медики діагностували закритий перелом передпліччя, закриту черепно-мозкову травму та забої грудної клітки.

Потерпілу вже допитали слідчі. Усе, що вона бачила, це як на автобус їде вантажівка.

Читайте також:
На Львівщині на вагон приміської електрички впало дерево: Чотирьох пасажирів з різаними травмами забрала швидка допомога На Львівщині на вагон приміської електрички впало дерево: Чотирьох пасажирів з різаними травмами забрала швидка допомога
В Україні від початку війни іноземці заснували понад 3000 компаній, – Опендатабот В Україні від початку війни іноземці заснували понад 3000 компаній, – Опендатабот
Шахтарі Львівщини під стінами Міненерго вимагають виплатити борги по зарплаті. Розмова із заступником міністра завершилась безрезультатно Шахтарі Львівщини під стінами Міненерго вимагають виплатити борги по зарплаті. Розмова із заступником міністра завершилась безрезультатно
Гучне ДТП, лакшері-відпочинок за кордоном та тиск на роботу правоохоронців: Як вже встиг Гучне ДТП, лакшері-відпочинок за кордоном та тиск на роботу правоохоронців: Як вже встиг "відзначитись" керівник детективів БЕБ Ткачук