USD
НБУ
39.64
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.30
Готівка
42.95
Втрати орків: 4 7 2 1 4 0 (+1270)
USD
НБУ
39.64
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.30
Готівка
42.95

Спільні альбоми, підтримка HD-фото та відправка файлів до 100 МБ: Meta оновила Messenger

Функції мають зробити обмін файлами та зображеннями більш зручними для користувачів
Messenger
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Компанія Meta оголосила про оновлення в Messenger. Тепер користувачі можуть створювати спільні альбоми в чатах, надсилати фотографії у високій роздільній здатності та обмінюватися файлами розміром до 100 МБ. Про це йдеться у блозі компанії.

Фото у високій роздільній здатності

Тепер користувачі зможуть ділитися більш чіткими зображеннями у своїх чатах.

Для цього треба вибрати зображення в чаті, увімкнути HD-перемикач і натиснути кнопку "Надіслати". 

Спільні альбоми з друзями

Також користувачі зможуть створювати спільні альбоми із заходів чи подій. Кожен учасник чату зможе переглядати, додавати, видаляти та завантажувати фото та відео. Щоб знайти його, потрібно натиснути кнопку "Медіа" в чаті.

"Ця функція стане доступною протягом наступних тижнів", - зазначають в Meta.

Додавання контактів за допомогою QR-коду

Ще одна функція – можливість додати нові контакти за допомогою QR-коду. Тепер не потрібно вводити чиєсь ім’я чи номер, щоб додати у Messenger. Можна просто відсканувати QR-код або поділитися своїм за посиланням. 

"Щоб розпочати ланцюжок повідомлень із новим підключенням, перейдіть у налаштування та торкніться значка QR-коду вгорі. Звідти вони можуть сканувати ваш код за допомогою камери свого пристрою, або ви можете поділитися посиланням, натиснувши "Поділитися", - зазначають в компанії.

Відправка файлів до 100 МБ

Тепер аби відправити великий файл, користувачі можуть не використовувати зокрема електронну пошту.

"Коли ви перебуваєте в чаті Messenger, торкніться кнопки "+" і виберіть файл розміром до 100 Мб. Підтримуються всі основні формати файлів, включаючи Word, PDF і Excel", - розповіли в компанії. 

Зазначимо, що раніше компанія Meta заявила, що особисті дзвінки та чати кожного користувача додатка Messenger стануть зашифрованими за замовчуванням.

Це оновлення конфіденційності робить додаток його більш схожим на месенджер WhatsApp.

Читайте також:
У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків У Google Play тепер можна одночасно завантажувати кілька застосунків
Microsoft представила нейромережу, що створює реалістичне відео на основі однієї фотографії Microsoft представила нейромережу, що створює реалістичне відео на основі однієї фотографії
В Telegram з’явився редактор для створення стікерів В Telegram з’явився редактор для створення стікерів
Спростить подачу документів: Міноборони запускає онлайн-платформу для військовослужбовців Спростить подачу документів: Міноборони запускає онлайн-платформу для військовослужбовців "Військовий асистент"