USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

"Рубіж" волі": UWN підготував документальний проєкт про бригаду швидкого реагування НГУ "Рубіж"

Сьогодні Національній гвардії України 10 років
Рубіж
Джерело: UWN

Переважно ви не знаєте про них нічого. Навіть не знаєте імен – лише позивні. Вони часто приховують свої обличчя, а їхні відповіді – чіткі, стислі, без емоційних забарвлень. Але часто ви чуєте про їхні успіхи на полі бою. Читаєте про те, як (не)звичайні люди роблять неймовірні речі і знищують ворога, що переважає в силі. І подумки щовечора дякуєте їм, тим, хто стоїть на рубежі нашої волі – нацгвардійцям.

Сьогодні Національній гвардії України 10 років. За час свого існування НГУ стала однією з ключових дійових сил у формуванні історії нашого народу.

До річниці створення НГУ медіапроєкт Ukraine World News підготував документальний проєкт ""Рубіж" волі". В ньому – ситуація на фронті та виклики, які щодня долають ті, про яких ми переважно нічого не знаємо, але яким ми безмежно вдячні за можливість жити.

Ведуча Христя Равлюк зізнається: працювалося складно. Команда чотири доби перебувала в зоні бойових дій, працювала в прифронтових містечках, працювала на позиціях, куди дозволяли доїхати і супроводжували військові.

"Вся наша команда старалася, щоб максимально показати роботу наших героїв на "нулі". І крім роботи ще показати, які вони гарні, світлі люди і чудові хлопці. Цей фільм для всіх, щоб розуміти, що війна тут і зараз і вона стосується кожного, незалежно від того чи ми є в умовно комфортних умовах в Києві, у Львові, в Івано-Франківську чи навіть за кордоном. Якщо ми є українці – це наша війна, тому подивіться цей фільм", – додає Равлюк в ефірі UWN.

Під прицілом

Про військових на "нулі", їх проблеми та перемоги команда UWN розповідає постійно. Наприклад, не так давно програма "Перехрестя" з Христею Равлюк у рамках документального проєкту "На "нулі" відвідала передові позиції 4-ї бригади оперативного призначення НГУ "Рубіж", щоб показати поточну ситуацію на фронті та як мужньо тримають оборону та нищать російського окупанта українські захисники.

Злочини РФ задокументовано

Медіапроєкт Ukraine World News вже випустив лінійку спеціальних проєктів, що документують ворожі злочини в українських містах. 

Так, в березні минулого року світ побачив перший документальний проєкт UWN "Буча. Після...". У ньому – історії очевидців трагедії та життя після деокупації. 

Згодом, майже через рік, світ побачив новий документальний проєкт - "Макарів. Після...", який побудований на спогадах очевидців, фактах та болю кожного, хто пережив окупацію. 

Теги: UWN
Читайте також:
Заява Ukraine World News Заява Ukraine World News
Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП Ворог під їхнім прицілом: UWN підготував документальний проєкт про спецпризначенців ЦСП "Омега"
"Ми – одне велике серце": Могилевська переконана, що українці вже є переможцями, вони два роки живуть в жаху під назвою "війна"
"Одного разу ми пробули під землею в укритті вісім годин – нас беззупинно бомбили вісім годин": Могилевська про поїздки на фронт