USD
НБУ
39.30
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 7 4 3 0 (+970)
USD
НБУ
39.30
Готівка
39.80
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Росіяни розмістили на заводі "Кримський титан" у Армянську війська радіаційного, хімічного й біологічного захисту

Нині невідомо, чим обґрунтовано перебування російських хімвійськ на захопленому підприємстві
Кримський титан
Джерело: відкриті джерела

В окупованому Криму на заводі "Кримський титан" в Армянську росіяни розмістили підрозділи військ радіаційного, хімічного й біологічного захисту. Про це повідомляє Центр національного спротиву.  

Нині невідомо, чим обґрунтовано перебування російських хімвійськ на захопленому підприємстві, це може бути навчання чи вимоги командування окупаційних військ. Проте Центр національного спротиву закликає мешканців Армянську тимчасово утриматися від прогулянок на відкритому повітрі.

Перебування військових на об’єктах хімічної промисловості є порушенням норм міжнародного гуманітарного права. При цьому росіяни не вперше нехтують відповідними нормами. Зокрема вони розміщують військових на ЗАЕС, або також на цивільних об’єктах: у школах, дитсадках та лікарнях.

Читайте також:
Кримський міст буде знищений у першій половині 2024 року, – джерело Кримський міст буде знищений у першій половині 2024 року, – джерело
Путін доручив будувати Путін доручив будувати "курорти" на Азовському морі, – ЦНС
Два кораблі, центр зв'язку та інфраструктура ЧФ РФ: ЗСУ завдали нового удару по Криму. Фото, відео Два кораблі, центр зв'язку та інфраструктура ЧФ РФ: ЗСУ завдали нового удару по Криму. Фото, відео
МЗС Німеччини засудило МЗС Німеччини засудило "вибори" РФ на окупованих територіях України