USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Росія провела ядерні випробування, запустивши дві міжконтинентальні ракети. Відео

За запуском ракет особисто спостерігав диктатор Путін
міжконтинентальна ядерна ракета РФ
Міжконтинентальна ядерна ракета РФ "Ярс"
Джерело: wikipedia

Російська армія зімітувала ядерний удар під час навчань під наглядом диктатора Володимира Путіна, повідомляє The Guardian.

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що метою навчань є відпрацювання "завдання масованого ядерного удару стратегічними наступальними силами у відповідь на ядерний удар противника".

Випробування відбулися через кілька годин після того, як верхня палата парламенту РФ проголосувала за скасування ратифікації країною Договору про заборону на ядерні випробування.

Новини за темою: Початок нової холодної війни? США перекидають до Британії носії ядерних ракет F-35, – The Telegraph

Законопроєкт про скасування ратифікації Договору про всеосяжну заборону ядерних випробувань, схвалений нижньою палатою минулого тижня, тепер буде відправлений Путіну на остаточне схвалення.

Як відомо, Договір про заборону випробувань, ухвалений у 1996 році, забороняє всі ядерні вибухи в будь-якій точці світу, але договір так і не був повністю реалізований. Договір ще не ратифікований Китаєм, Індією, Пакистаном, Північною Кореєю, Ізраїлем, Іраном і Єгиптом.

Нагадаємо, раніше Держдума РФ планувала розглянути питання про скасування ратифікації Договору про всеосяжну заборону ядерних випробувань. 

Також ми писали, що Росія, можливо, готується до випробувань експериментальної крилатої ракети з ядерним двигуном. Її теоретична дальність польоту становить тисячі кілометрів, або, ймовірно, Москва вже провела такі випробування.

Читайте також:
НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання НАТО обговрює відправку військ в Україну для навчання
РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням РФ за кілька тижнів до повномасштабного вторгнення в Україну запустила в космос супутник з ядерним озброєнням
Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW Темпи наступу РФ на Харківщині знижуються, ворог просунувся не більше ніж на 8 км, – ISW
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри