USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Пушилін, Пасічник, Балицький і Сальдо зібралися на зустріч із Путіним: Що планують обговорювати

Попередньо зустріч відбудеться 20 грудня
Путін, Сальдо, Пасічник, Балицький, Пушилін
Джерело: відкриті джерела

Ватажки "ДНР", "ЛНР", окупованих територій Херсонської та Запорізької областей України зібралися поїхати до Москви на зустріч із главою Росії Володимиром Путіним. Про це повідомляють російські ЗМІ із посиланням на обізнані джерела в адміністрації президента РФ. 

Зустріч анонсували як перші їхні офіційні переговори у статусі "глав суб'єктів РФ".

Очікується, що глава Кремля зустрінеться з Денисом Пушиліним, Леонідом Пасічником, Володимиром Сальдо та Євгеном Балицьким 20 грудня.

Офіційно про подію поки що не оголошували. 

"Цього разу сторони обговорять питання безпеки, соціально-економічний розвиток територій, розвиток системи освіти, інтеграцію до російського освітнього простору, відкриття на територіях представництв федеральних територіальних органів влади", – кажуть джерела у Кремлі. 

Востаннє Путін бачився із пособниками окупантів 30 вересня, коли "узаконив" злочинну анексію чотирьох українських областей.

Також нагадаємо, що СБУ вже повідомила про підозру організаторам "референдумів", серед яких й Пушилін, Пасічник, Балицький і Сальдо.

СБУ наголосила на невідворотності покарання за злочини проти державної безпеки України. Слідчі підозрюють зрадників у вчиненні кримінального правопорушення за статтею про колабораційну діяльність.

Читайте також:
РФ під керівництвом Путіна готує РФ під керівництвом Путіна готує "фізичні атаки" на Захід, – глава британської спецслужби
Упав за 12 км від Путіна: Стали відомі деталі перших застосувань українського дрона Упав за 12 км від Путіна: Стали відомі деталі перших застосувань українського дрона "Лютий"
Не військовий, а економіст: Що відомо про нового міністра оборони РФ Бєлоусова і що від нього чекати Не військовий, а економіст: Що відомо про нового міністра оборони РФ Бєлоусова і що від нього чекати
Путін призначив Шойгу новим секретарем Радбезу РФ, міністром оборони РФ стане Андрій Бєлоусов Путін призначив Шойгу новим секретарем Радбезу РФ, міністром оборони РФ стане Андрій Бєлоусов