USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Принцесу Кетрін прооперували, а король Чарльз ІІІ лягає до лікарні

Чарльза III покладуть до лікарні для лікування збільшення простати, а принцесі Кетрін провели операцію на черевній порожнині
Кейт і Чарльз
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Наступного тижня короля Великої Британії Чарльза III покладуть до лікарні для лікування збільшення простати. А от дружина принца Вільяма, принцеса Уельська Кетрін перенесла операцію на черевній порожнині. Про це повідомляє BBC.

У Букінгемському палаці заявили, що захворювання Чарльза III доброякісне, але він має пройти "корекційні" процедури.

Публічні виступи 75-річного короля відкладуть на короткий період одужання, уточнили в палаці.

"Як і тисячі чоловіків щороку, король звернувся до лікаря з приводу збільшення передміхурової залози", – йдеться у заяві.

Як зазначають у виданні, повідомлення Букінгемського палацу є другою важливою новиною про стан здоров'я членів королівської сім'ї.

Так, принцеса Уельська Кетрін проведе до двох тижнів у лікарні, відновлюючись після операції на черевній порожнині, поінформували у Кенсінгтонському палаці.

Зазначається, що її госпіталізували вчора для планової операції.

"Операція пройшла успішно і очікується, що вона залишиться в лікарні протягом десяти-чотирнадцяти днів, а потім повернеться додому для продовження одужання", – йдеться у повідомленні Кенсінгтонського палацу.

Там також додали, що навряд чи вона повернеться до виконання державних обов'язків до Великодня.

Палац повідомив, що принцеса хоче вибачитись за те, що довелося відкласти заплановані зустрічі. Також вона сподівається, що громадськість зрозуміє її бажання, щоб її особиста медична інформація залишалася конфіденційною.

Раніше ми писали, що король Великої Британії Чарльз ІІІ вперше після коронації зустрівся з президентом Сполучених Штатів Америки Джо Байденом. Це була друга поїздка Байдена до Віндзорського замку з моменту вступу на посаду.

Читайте також:
100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень 100 ракет для ППО отримає Україна від Великої Британії за травень
РФ під керівництвом Путіна готує РФ під керівництвом Путіна готує "фізичні атаки" на Захід, – глава британської спецслужби
"Надзвичайно небезпечний момент", – Кемерон про загострення ситуації на Харківщині
Міноборони Британії оголосило про передачу Україні найбільшого в історії пакета допомоги Міноборони Британії оголосило про передачу Україні найбільшого в історії пакета допомоги