USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

Британія обіцяла подвоїти допомогу Україні

Стармер підтвердив, що прийняв сьогодні вранці запрошення відвідати Україну
Кір Стармер
Кір Стармер
Джерело: відкриті джерела

Прем'єр-міністр Великої Британії Кір Стармер заявив, що Велика Британія подвоїть допомогу Україні. Про це пише The Guardian.

Він зазначив, що візит Володимира Зеленського на Даунінг-стріт став "справжньою історичною подією". Кабінет міністрів Великобританії привітав українського президента оплесками стоячи, оскільки він став першим іноземним лідером, який особисто виступив на міністерській зустрічі з 1997 року.

Також Стармер підтвердив, що прийняв сьогодні вранці запрошення відвідати Україну знову в майбутньому і заявив, що агресія Росії "непробачна і не може залишитися безкарною".

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський вранці в п'ятницю прибув до резиденції прем'єр-міністра Великої Британії Кіра Стармера, де має намір обговорити серйозні рішення, які допоможуть Україні у війні проти Росії.

Зеленський також додав, що "має намір обговорити зі Стармером серйозні рішення, які могли б допомогти нам у цій війні".

Читайте також:
Україна налаштована на співпрацю з МВФ і готова створити новий суд Україна налаштована на співпрацю з МВФ і готова створити новий суд
Мені шкода, що Україна не може вдарити по Кремлю, - Зеленський Мені шкода, що Україна не може вдарити по Кремлю, - Зеленський
Про здатність зупинити російську агресію цієї осені, загрозу для Сумщини та втрати РФ у Курській області, – перші заяви Зеленського на Про здатність зупинити російську агресію цієї осені, загрозу для Сумщини та втрати РФ у Курській області, – перші заяви Зеленського на "Рамштайні"
ЄС, США і Британія підпишуть першу міжнародну угоду про використання штучного інтелекту, – ЗМІ ЄС, США і Британія підпишуть першу міжнародну угоду про використання штучного інтелекту, – ЗМІ