USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Поминальні дні у Києві заплановані з 12 по 15 травня: Громадян закликають бути обережними

Біля усіх кладовищ чергуватимуть правоохоронці
Поминальні дні, цвинтар, кладовище
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Цьогоріч поминальні дні у столиці заплановані з 12 по 15 травня. Перевірку і розмінування місць поховань здійснили ще торік, однак міська влада закликає громадян бути обережними і зважати на існуючі небезпеки і загрози. Про це повідомляє пресслужба Київської міської військової адміністрації.

"Для тих, хто піде на кладовища, приділіть максимум уваги власній безпеці. Не створюйте скупчення, максимально обмежте час свого перебування на цвинтарі, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги. За потреби – звертайтеся до правоохоронців. Вони чергуватимуть біля усіх кладовищ", – наголосив начальник КМВА Сергій Попко.

За його словами, загалом у ці поминальні дні для забезпечення порядку і безпеки будуть залучені близько 1400 співробітників поліції, муніципальної охорони та Нацгвардії.

Також під час поминальних днів у столиці запустять додаткові маршрути громадського транспорту до місць поховання. Зокрема, майже півтори сотні автобусів курсуватимуть від станцій метро до цвинтарів.

Нагадаємо, що у Харкові на Великдень зачинили вхід на міські кладовища, а також меморіальні комплекси, які підпорядковуються КП "Ритуал". Таке рішення було ухвалено через посилення ворогом ракетних атак, а також ударів БпЛА по критичній та цивільній інфраструктурі міста.

Теги: Київ
Читайте також:
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів
Вперше в Україні запустили Вперше в Україні запустили "Портал Захисників та Захисниць"