USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 2 1 4 0 (+1270)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

У Харкові на Великдень зачинять вхід на міські кладовища

Рішення ухвалили через посилення ворожих атак
Кладовище
Джерело: Харківська міська рада

У Харкові на Великдень, 5 травня, вхід на міські кладовища, а також меморіальні комплекси, які підпорядковуються КП  "Ритуал", буде закритий. Про це повідомляє Харківська міська рада.

Таке рішення було ухвалено через посилення ворогом ракетних атак, а також ударів БпЛА по критичній та цивільній інфраструктурі міста.

Також, відповідно до рекомендацій ГУ ДСНС України в Харківській області, у місті триває заборона відвідувати:

  • кладовище №13 (вул. Пушкінська, 108);
  • кладовище №15 (пров. Володі Дубініна);
  • кладовище №17 (вул. Курочкіна Гора, 1);
  • Польський меморіал жертвам тоталітаризму (Харківське шосе).

"Детальну інформацію щодо режиму роботи кладовищ можна отримати за тел.: 16-40, (057) 712-10-34, а також на офіційних сторінках КП "Ритуал" у соціальних мережах", – сказали в Харківській міській раді.

Зазначимо, що останнім часом ворог посилив атаки на Харківщину.

Зокрема, 22 квітня окупанти атакували телевізійну інфраструктуру у Харкові. Як повідомляли в Харківській обласній прокуратурі, ворог здійснив повітряну атаку ракетою Х-59.

Також нагадаємо, що торік у Києві затверджували графік проведення поминальних днів на місцях поховань. Безпеку відвідувачів, порядок на місцях поховань і прилеглих до них територіях просили забезпечити представників ГУ Національної поліції та ГУ ДСНС. Під час поминальних днів на місцях поховань також чергували бригади екстреної (швидкої) медичної допомоги.

Читайте також:
У Бородянці У Бородянці "зникли" 20 млн гривень, які були виділені на відновлення
Україна за рік піднялась на 18 позицій у світовому рейтингу свободи слова  Україна за рік піднялась на 18 позицій у світовому рейтингу свободи слова
НБУ заборонив ломбардам приймати дрони і тепловізори на тлі проблем з азартними іграми в армії НБУ заборонив ломбардам приймати дрони і тепловізори на тлі проблем з азартними іграми в армії
Поставки затягуються: NYT дізнався, коли Україна отримає обіцяну Заходом зброю з нових пакетів допомоги Поставки затягуються: NYT дізнався, коли Україна отримає обіцяну Заходом зброю з нових пакетів допомоги