USD
НБУ
39.60
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 7 4 7 0 (+1320)
USD
НБУ
39.60
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.44
Готівка
43.00

Помер відомий український письменник і публіцист Дмитро Капранов

Йому було 56 років
український письменник і публіцист Дмитро Капранов
Джерело: Суспільне

У вівторок, 16 квітня, стало відомо про смерть відомого українського публіциста, поета і громадського діяча Дмитра Капранова. Про це йдеться на сторінці "Братів Капранових" у Facebook.

"Друзі, у нас біда. Сьогодні вранці раптово помер Дмитро. Коли і де прощання, напишу завтра. Все інше скасовується, вибачте", – йдеться в повідомленні.

Дмитру Капранову було 56 років.

Новини за темою: Померла українська співачка Ніна Матвієнко

Біографія

Брати Дмитро та Віталій Капранови – учасники дуету "Брати Капранови", а також українські письменники, видавці, публіцисти, громадські діячі та блогери. Вони заснували YouTube-канал "імені Т. Г. Шевченка" про історію України.

Капранови народилися 24 липня 1967 року в молдавських Дубоссарах, але їхнє дитинство і юність пройшли в Очакові Миколаївської області.

Брати також є засновниками видавництва "Зелений пес". Після початку повномасштабної війни вони повідомили про вступ до полку "Азов".

Як відомо, нещодавно українців приголомшила новина про смерть Героя України, дисидента і політика Степана Хмари. Він помер на тлі тривалої важкої хвороби.

Читайте також:
Помер Герой України, дисидент і політик Степан Хмара Помер Герой України, дисидент і політик Степан Хмара
У Кривому Розі підліток помер після видалення зуба в одній зі стоматологій: Розпочато розслідування У Кривому Розі підліток помер після видалення зуба в одній зі стоматологій: Розпочато розслідування
У США засудженого вперше стратили за допомогою азоту. В ООН прирівнюють це до тортур У США засудженого вперше стратили за допомогою азоту. В ООН прирівнюють це до тортур
Зупинилося дихання: На Рівненщині в стоматкабінеті померла жінка Зупинилося дихання: На Рівненщині в стоматкабінеті померла жінка