USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

Тіло хлопця, який вчора зірвався з тролея у Києві, знайшли

Тим часом власник атракціону, де сталася трагедія, заявив про співпрацю зі слідством
знашйшли хлопця_1
Кадри завершення пошукової операції
Джерело: Нацполіція

Рятувальники знайшли тіло 20-річного хлопця, який вчора впав у річку Дніпро через обрив тролея у Києві. Про це повідомили в пресслужби столичної поліції.

За даними правоохоронців пошукова операція вчора тривала близько семи годин, але з настанням сутінок її припинили. Уже сьогодні вранці поліцейські разом з рятувальниками відновили пошуки. І під час обстеження дна річки знайшли тіло загиблого.

"За фактом вказаної події слідчі Печерського управління поліції розпочали кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки особою, яка зобов'язана їх дотримувати, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей, та службову недбалість, що спричинила загибель людини", - зазначили в поліції.

Власник атракціону, де сталася трагедія, співпрацюватиме зі слідством

Тим часом власник київського атракціону, де обірвався тролей і загинув хлопець, співпрацюватиме зі слідством. Відповідну заяву директор ТОВ "Активна країна" та один із засновників компанії Денис Курта зробив у відеозверненні у Facebook. 

"Сталася велика трагедія і загинула людина. Робимо все, аби співпрацювати зі слідством і розібратися в цій трагедії. Обов'язково оприлюднимо результати розслідування на загал", - сказав Курта.

Також він попросив уникати спекуляцій на цю тему і висловив співчуття родині загиблого.

Що передувало?

21 липня надвечір стало відомо, що в Києві на атракціоні, що проходить через Дніпро, обірвався тролей. Саме тоді над водою в повітрі перебував 20-річний хлопець, який впав у воду. Відповідні служби одразу ж почали рятувальну операцію. А в прокуратурі розпочали кримінальне провадження.

З'ясувалося, що раніше прокуратура вже вимагала зупинити роботу цього атракціону над Дніпром. Ба більше, у 2021 році поліція зверталася до суду, щоб припинити його роботу. Проте тоді суд не задовольнив позов.

Читайте також:
У Києві зловмисники намагалися проникнути на об'єкт Міноборони У Києві зловмисники намагалися проникнути на об'єкт Міноборони
За сприяння у вступі: У Києві на хабарі у дві тисячі доларів затримали проректора приватного вишу За сприяння у вступі: У Києві на хабарі у дві тисячі доларів затримали проректора приватного вишу
У Києві з 23 вересня діятимуть оновлені перепустки для проїзду під час комендантської години У Києві з 23 вересня діятимуть оновлені перепустки для проїзду під час комендантської години
Новий перегінний тунель і під'єднані контактні рейки: Роботи на синій гілці київського метро в процесі завершення Новий перегінний тунель і під'єднані контактні рейки: Роботи на синій гілці київського метро в процесі завершення