USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 5 0 5 4 (+1124)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

В ДТП загинув військовий, якого нещодавно повернули з російського полону. Поліція взялася за розслідування

Загиблий не встиг навіть зустрітися із донькою
Юрій Галкін
Юрій Галкін
Джерело: відкриті джерела

Український військовий Юрій Галкін, який повернувся до України в рамках обміну військовополоненими 31 січня 2024 року, загинув у ДТП 8 лютого. За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження, повідомляє Hromadske із посиланням на пресслужбу поліції Дніпропетровської області.

Що відомо про загибель військового?

Про те, що військовий Юрій Галкін загинув під колесами авто напередодні повідомила його дочка Валерія у себе в Instagram.

"Сьогодні мого тата не стало, його вбила не війна, не куля, не два роки в полоні, він просто переходив дорогу, і його збила машина. Я чекала твого дзвінка, як ти пообіцяв, але вже не дочекаюся", – написала вона.

Поліція взялася за розслідування

Як повідомляє Hromadske, провадження почали за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу – порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого.

"Наразі триває слідство у справі. За цією статтею загрожує до восьми років ув'язнення", – додали у виданні.

За даними "Української правди", Галкін потрапив під колеса вантажівки, коли переходив дорогу в районі перехрестя. Правоохоронці встановили, що водій транспортного засобу був тверезим.

Що відомо про Юрія Галкіна?

Юрій Галкін був жителем Покровська Донецької області. 31 січня він повернувся в Україну після двох років російського полону. Це був перший обмін військовополоненими після падіння російського літака Іл-76.

Нагадаємо, що наприкінці 8 лютого Україна провела черговий обмін полоненими з Росією. Додому вдалося повернути 100 українських захисників.

Читайте також:
ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави ДТП у Броварах: Майбоженка взяли під варту без можливості внесення застави
Двох посадовців міської ради Дніпра підозрюють у розтраті понад 8,5 млн грн виділених з бюджету для тероборони міста Двох посадовців міської ради Дніпра підозрюють у розтраті понад 8,5 млн грн виділених з бюджету для тероборони міста
Очільнику Броварської РДА Майбоженку, який напередодні скоїв ДТП, повідомили про підозру Очільнику Броварської РДА Майбоженку, який напередодні скоїв ДТП, повідомили про підозру
П’яний очільник Броварської РДА влетів у натовп людей: Серед постраждалих дворічна дитина. Оновлено П’яний очільник Броварської РДА влетів у натовп людей: Серед постраждалих дворічна дитина. Оновлено