USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 1 0 8 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Під Одесою вибухнув автомобіль із представниками Української добровольчої армії

У командування УДА вважають, що підрив авто – справа рук ворожої ДРГ
підрив авто з представниками УДА
Джерело: Нацполіція

Увечері 19 лютого в Одеській області в селі Гвардійське вибухнув автомобіль. Про це інформує пресслужба регіонального управління Нацполіції.

Там зазначили, що внаслідок вибуху постраждали жінка з чоловіком. Їх доправили до лікарні з численними травмами.

Пізніше стало відомо, що слідчі відкрили справу за ч. 2 ст. 15 о.п. 1 і 5, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу. Ідеться про замах на умисне вбивство двох осіб, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб.

Невдовзі в добровольчому формуванні Українська добровольча армія повідомили, що в автомобілі перебували учасники УДА Альберт і Наталія Кручиніни.

"Прямо зараз за їхнє життя борються лікарі. На місці працює поліція. Командування УДА розцінює вказаний злочин як терортичний акт, а пріоритетною версією розглядає діяльність ворожих ДРГ. Підрозділи власної безпеки УДА вже отримали термінові вказівки", – заявили в організації.

Новини за темою: Планували підривати Генштаб ЗСУ та Міноборони дронами: В Києві затримали диверсантів ФСБ

Пріоритетною версією командування вважає діяльність російських ДРГ. Там закликали всіх ймовірних очевидців зв'язатися з керівництвом формування.

Нагадаємо, 8 лютого на одній із вулиць Нікополя, що на Дніпропетровщині, невідомі з невстановленої вогнепальної зброї розстріляли машину, де був заступник міського голови. Внаслідок обстрілу 59-річний чоловік загинув на місці.

Читайте також:
Мобілізація авто: У кого забиратимуть транспортний засіб та коли повертатимуть Мобілізація авто: У кого забиратимуть транспортний засіб та коли повертатимуть
Світло фар за містом цілий рік: З 1 травня в Україні діятимуть нові зміни до ПДР Світло фар за містом цілий рік: З 1 травня в Україні діятимуть нові зміни до ПДР
Загинули військові і травмувались рятувальники: В ДБР встановлюють обставини вибухів на парковці у Миколаєві Загинули військові і травмувались рятувальники: В ДБР встановлюють обставини вибухів на парковці у Миколаєві
Закон про мобілізацію почне діяти з 18 травня: Основні зміни Закон про мобілізацію почне діяти з 18 травня: Основні зміни