USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Під Одесою вибухнув автомобіль із представниками Української добровольчої армії

У командування УДА вважають, що підрив авто – справа рук ворожої ДРГ
підрив авто з представниками УДА
Джерело: Нацполіція

Увечері 19 лютого в Одеській області в селі Гвардійське вибухнув автомобіль. Про це інформує пресслужба регіонального управління Нацполіції.

Там зазначили, що внаслідок вибуху постраждали жінка з чоловіком. Їх доправили до лікарні з численними травмами.

Пізніше стало відомо, що слідчі відкрили справу за ч. 2 ст. 15 о.п. 1 і 5, ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу. Ідеться про замах на умисне вбивство двох осіб, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб.

Невдовзі в добровольчому формуванні Українська добровольча армія повідомили, що в автомобілі перебували учасники УДА Альберт і Наталія Кручиніни.

"Прямо зараз за їхнє життя борються лікарі. На місці працює поліція. Командування УДА розцінює вказаний злочин як терортичний акт, а пріоритетною версією розглядає діяльність ворожих ДРГ. Підрозділи власної безпеки УДА вже отримали термінові вказівки", – заявили в організації.

Новини за темою: Планували підривати Генштаб ЗСУ та Міноборони дронами: В Києві затримали диверсантів ФСБ

Пріоритетною версією командування вважає діяльність російських ДРГ. Там закликали всіх ймовірних очевидців зв'язатися з керівництвом формування.

Нагадаємо, 8 лютого на одній із вулиць Нікополя, що на Дніпропетровщині, невідомі з невстановленої вогнепальної зброї розстріляли машину, де був заступник міського голови. Внаслідок обстрілу 59-річний чоловік загинув на місці.

Читайте також:
Агентурна група ФСБ готувала підпали торгових центрів на території ЄС Агентурна група ФСБ готувала підпали торгових центрів на території ЄС
У Туреччині затримали підозрюваного у підриві авто офіцера ГРУ У Туреччині затримали підозрюваного у підриві авто офіцера ГРУ
На Одещині голова селищної ради організував розкрадання 2,4 млн грн, призначених на ліквідацію російських обстрілів На Одещині голова селищної ради організував розкрадання 2,4 млн грн, призначених на ліквідацію російських обстрілів
Волонтер Владіміров під час війни збагатився кількома автомобілями преміум-класу та їздить на відпочинок за кордон, – розслідування Волонтер Владіміров під час війни збагатився кількома автомобілями преміум-класу та їздить на відпочинок за кордон, – розслідування