USD
НБУ
39.64
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.30
Готівка
42.95
Втрати орків: 4 7 2 1 4 0 (+1270)
USD
НБУ
39.64
Готівка
39.90
EUR
НБУ
42.30
Готівка
42.95

Окупанти у новорічну ніч атакували столицю дронами: Що відомо

По Київщині було запущено майже 30 безпілотників
уламки дронів-камікадзе_1
Джерело: Андрій Нєбитов

Під час нічної атаки на Київську область пошкоджено об'єкт інфраструктури. Про це поінформував голова місцевої ОВА Олексій Кулеба.

"Вночі Київська область відбила атаку дронами-шахедами. Країна-терорист цілилася в об’єкти енергетичної інфраструктури. По області було запущено майже три десятки безпілотників", – йдеться в повідомленні.

Попередньо, без постраждалих. Усю ніч на місцях збиття працювали екстрені служби.

Сили ППО збили над Україною 45 ворожих безпілотників – 13 із них знищили 31 грудня і ще 32 – після опівночі.

Начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов опублікував фото дрона із "привітанням", який цієї ночі збили українські захисники.

"Уламки "Шахеда" – частина нічного привітання від "братського народу" з Новим роком! Можна сказати і дешево, і без смаку! Справжній орко-style. І ці уламки не на фронті, де йдуть запеклі бої, вони тут, на спортивному майданчику, де грають діти. Це все, що потрібно знати про державу-терористку і її армію", – зазначив він.

Джерело: Андрій Нєбитов

Нєбитов вкотре закликав громадян не нехтувати сигналом повітряної тривоги і завжди переходити в укриття. Якщо бачите або чуєте повітряні об‘єкти повідомляйте на спецлінію "102".

Крім того, станом на 9:30 рух поїздів "червоною" лінією столичного метро здійснюється від станції "Академмістечко" до станції "Арсенальна". На коліях відкритої ділянки виявлені сторонні предмети, схожі, за попередньою інформацією, на уламки ракети. Працює вибухотехнічна служба.

Читайте також:
Росіяни мають план захопити Харків чи Суми, – Павлюк Росіяни мають план захопити Харків чи Суми, – Павлюк
Велика Британія дозволяє Україні бити по РФ своєю зброєю і надаватиме понад 3 млрд доларів допомоги щороку Велика Британія дозволяє Україні бити по РФ своєю зброєю і надаватиме понад 3 млрд доларів допомоги щороку
Розмістивши ядерну зброю в космосі, РФ може зробити навколоземну орбіту непридатною, – Пентагон Розмістивши ядерну зброю в космосі, РФ може зробити навколоземну орбіту непридатною, – Пентагон
Пережив ампутацію на Пережив ампутацію на "Азовсталі" і потрапив у полон до окупантів: Важкий фронтовий шлях офіцера Нацгвардії