USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 1 0 8 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Netflix готує бродвейську виставу про Путіна

Сюжет розгортається в 1991 році після розпаду Радянського Союзу
Путін

Путін

Джерело: відкриті джерела

Стрімінгова платформа Netflix буде продюсувати бродвейську майбутню виставу Пітера Моргана під назвою "Патріоти". У ній розповідатиметься про російського диктатора Путіна та колишніх відомих олігархів РФ. Про це пише видання Variety.

За задумом авторів, дія вистави нібито відбувається у 1991 році після розпаду Радянського Союзу. У ній йтиметься про російського олігарха Бориса Березовського, який допоміг прийти до влади Путіну, а також про самого агресора. Зазначається, що це буде дебют Netflix на Бродвеї. Продюсерами "Патріотів" також виступатимуть Sonia Friedman Productions, Nederlander та інші компанії.

Відомо, що Бориса Березовського зіграє актор Майкл Стулбарг. Роль російського диктатора дісталася актору Віллу Кіну. Романа Абрамовича буде грати Люк Таллон. Попередні покази "Патріотів" розпочнуться 1 квітня перед прем'єрою, яка буде 22 квітня. Вони пройдуть у Театрі Етель Беррімор протягом 12 тижнів.

Нагадаємо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення внесла 16 піратських кіносайтів до списку сервісів держави-агресора. Там ухвалили рішення, що вони не можуть транслюватися в Україні.

Читайте також:
РФ під керівництвом Путіна готує РФ під керівництвом Путіна готує "фізичні атаки" на Захід, – глава британської спецслужби
Упав за 12 км від Путіна: Стали відомі деталі перших застосувань українського дрона Упав за 12 км від Путіна: Стали відомі деталі перших застосувань українського дрона "Лютий"
Не військовий, а економіст: Що відомо про нового міністра оборони РФ Бєлоусова і що від нього чекати Не військовий, а економіст: Що відомо про нового міністра оборони РФ Бєлоусова і що від нього чекати
Путін призначив Шойгу новим секретарем Радбезу РФ, міністром оборони РФ стане Андрій Бєлоусов Путін призначив Шойгу новим секретарем Радбезу РФ, міністром оборони РФ стане Андрій Бєлоусов