USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Начальник київського метро написав заяву на звільнення

Вчора мер Києва Віталій Кличко повідомив, що Брагінський буде відсторонений від виконання обов'язків
Віктор Брагінський
Віктор Брагінський
Джерело: Facebook

Керівник "Київського метрополітену" Віктор Брагінський звільняється. Він написав відповідну заяву. Про це в Telegram повідомила Київська міська державна адміністрація.

"Начальник КП "Київський метрополітен" Віктор Брагінський написав заяву на звільнення", йдеться у дописі.

Як зазначається, обов’язки начальника комунального підприємства тимчасово виконуватиме головний інженер "Київського метрополітену" Віктор Вигівський.

Вчора мер Києва Віталій Кличко повідомив, що Брагінський буде відсторонений від виконання обовʼязків керівника київського метро. Як зазначив міський голова, причиною такого рішення стало розслідування журналістів.

Про що йдеться

Нещодавно журналісти Bihus.Info опублікували розслідування щодо дорого майна родини директора КП "Київський метрополітен" Віктора Брагінського.

Як з'ясувалося, мама-пенсіонерка Брагінського купує дорогі квартири, сестра землю за величезними цінами, а "колишня" дружина-мільйонерка будує дачу в Козині. Окрім того, розбудовою столичного метрополітену активно займаються близькі люди самого Брагінського.

Нагадаємо, у київському метро між станціями "Почайна" і "Тараса Шевченка" просідають тунелі, тому міська влада готується до ремонту.

А 8 грудня рух поїздів між станціями метро "Деміївська" та "Теремки" у Києві закрили на час ремонту перегінного тунелю, який підтопило

Читайте також:
У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний У Києві можуть продовжити відключення світла до ранку 17 травня: Дефіцит в енергосистемі – значний
На реконструкцію парку На реконструкцію парку "Наталка" в Києві виділили 20 млн гривень
Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів Нині до київського ТЦК доставили понад дві тисячі ухилянтів
Вперше в Україні запустили Вперше в Україні запустили "Портал Захисників та Захисниць"