USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

На Закарпатті під час сварки чоловік підпалив 10-річного сина своєї співмешканки: Дитина померла в реанімації

У хлопчика було близько 80% опіків тіла
затриманий в Закарпатті_2
затриманий 33-річний співмешканець
Джерело: Нацполіція

Трагічна подія сталася в селі Серне Берегівського району Закарпатської області - чоловік підпалив 10-річного хлопчика своєї співмешканки. Дитина померла в реанімаційному відділенні, а підозрюваного затримали правоохоронці, повідомили в пресслужбі Національної поліції в Закарпатській області.

За даними слідства, інцидент трапився увечері 13 травня. Саме тоді до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до лікарні 10-річного хлопчика. У дитини діагностували близько 80% опіків тіла.

Лікарі кілька днів намагалися врятувати життя пацієнта, проте від отриманих травм він помер в реанімаційному відділенні.

"Рідні загиблого в своїх поясненнях розповідали поліцейським, що під час спалювання трави хлопчик випадково пролив на себе легкозаймисту речовину і так почалося займання. Правоохоронці ж почали встановлювати точні обставини, за яких померла малолітня дитина",  - зазначили в полції.

Згодом зʼясувалося, що до події причетний 33-річний співмешканець матері потерпілого хлопчика. Й умисний підпал одягу на дитині вчинив саме він. Це сталося після того, як між дорослим і дитиною виникла сварка.

Поліцейські повідомили зловмиснику про підозру. Фігуранта взяли під варту без можливості внесення застави. 

Нині слідчі готують всі необхідні матеріали для скерування справи до суду, а також проводять необхідні процесуальні дії, за результатами яких буде надано правову оцінку й діям матері. Слідство у справі триває.

Побиття дітей

Раніше ми повідомляли, що на Тернопільщині двоє малолітніх дітей опинилися в лікарні з чисельними травмами. В обох хлопчиків медики діагностували чисельні гематоми, а в старшого – ще й перелом. У завданні тілесних ушкоджень дітям підозрювали співмешканця матері.

Як встановили поліцейські, "вихованням" дітей займався житель Тернопільського району 2000 року народження. Мати – жителька Закарпатської області залишила їх на чоловіка, а сама майже ще наприкінці минулого року поїхала за кордон.

А в Миколаєві чотирирічна дівчинка потрапила з гематомами в лікарню. Дитину побила мати.

Читайте також:
Родичі керівництва київської Служби у справах дітей незаконно виїхали за кордон: Прокуратура почала розслідування Родичі керівництва київської Служби у справах дітей незаконно виїхали за кордон: Прокуратура почала розслідування
На Закарпатті за 200 метрів до кордону затримали 17 чоловіків, які нелегально хотіли потрапити до Угорщини На Закарпатті за 200 метрів до кордону затримали 17 чоловіків, які нелегально хотіли потрапити до Угорщини
Продаж ділянки за безцінь: У корупційній схемі викрили мера Мукачева та ще декількох місцевих чиновників Продаж ділянки за безцінь: У корупційній схемі викрили мера Мукачева та ще декількох місцевих чиновників
В Україні 60% випадків домашного насильства вчиняють військові, багатьом з них потрібна психологічна допомога, – очільник МВС В Україні 60% випадків домашного насильства вчиняють військові, багатьом з них потрібна психологічна допомога, – очільник МВС