USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

На Київщині мати вбила сина: Захищала співмешканця

Між чоловіками під час застілля розгорілася сварка
затримана
Затримана
Джерело: Поліція Київської області

У селі Коржі на Київщині працівники поліції затримали 60-річну жінку, яка завдала смертельного ножового поранення своєму сину. Між чоловіками під час застілля розгорілася сварка, поінформували в пресслужбі поліції області.

Правоохоронці з’ясували, що під час розпиття алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт, який згодом переріс в штовханину.

Аби зупинити сварку й захистити свого співмешканця, фігурантка схопила кухонний ніж та нанесла сину поранення в область стегна.

"Через значну втрату крові 28-річний хлопець помер на місці події до приїзду медиків. Поліцейські затримали правопорушницю та помістили до ізолятора тимчасового тримання", – йдеться в повідомленні.

За фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження слідчі за процесуальним керівництвом Броварської окружної прокуратури повідомили фігурантці про підозру.

За скоєне жінці загрожує до 10 років позбавлення волі.

Новини за темою: Підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві 9-річної племінниці відправили під варту: Що відомо

Сімейні драми

На Київщині судитимуть подружжя, яке живцем спалило свого племінника. До злочину зловмисники готувалися заздалегідь, поінформували в Офісі генпрокурора.

У відомстві розповіли, що у червні 2023 року обвинувачені зупинили зустрічний автомобіль, в якому перебував племінник чоловіка. На ґрунті тривалих неприязних відносин, здійснюючи психологічний тиск, подружжя змусило його залізти до багажника свого авто.

"Хлопця привезли до одного із сіл Обухівського району, де на подвір’ї будинку зв’язали руки та ноги, при цьому не позбавили можливості пересуватися. Надалі змусили пройти на галявину неподалік домоволодіння. Там чоловік передав дружині заздалегідь приготовлену каністру з бензином, з якої вона облила племінника та підпалила", – розповіли в Офісі генпрокурора.

Читайте також:
У Києві заарештували й готують до екстрадиції американця, якого США підозрюють в подвійному вбивстві У Києві заарештували й готують до екстрадиції американця, якого США підозрюють в подвійному вбивстві
Волонтери, які поїхали у Вовчанськ, зникли. У поліції припускають, що їх розстріляли російські військові Волонтери, які поїхали у Вовчанськ, зникли. У поліції припускають, що їх розстріляли російські військові
Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі
У Києві та області зафіксували випадки захворювання на гепатит А У Києві та області зафіксували випадки захворювання на гепатит А