USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Спалили племінника живцем: На Київщині судитимуть подружжя

Інцидент стався в одному із сіл Обухівського району
На Київщині судитимуть подружжя, яке живцем спалило племінника
На Київщині судитимуть подружжя, яке живцем спалило племінника
Джерело: Офіс Генерального прокурора

На Київщині судитимуть подружжя, яке живцем спалило свого племінника. До злочину зловмисники готувалися заздалегідь. Про це поінформували в Офісі генпрокурора.

У відомстві розповіли, що у червні цього року обвинувачені зупинили зустрічний автомобіль, в якому перебував племінник чоловіка. На ґрунті тривалих неприязних відносин, здійснюючи психологічний тиск, вони змусили його залізти до багажника свого авто.

"Хлопця привезли до одного із сіл Обухівського району, де на подвір’ї будинку йому зв’язали руки та ноги, при цьому не позбавили можливості пересуватися. Надалі змусили пройти на галявину неподалік домоволодіння. Там чоловік передав дружині заздалегідь приготовлену каністру з бензином, з якої вона облила племінника та підпалила", – розповіли в Офісі генпрокурора.

Від отриманих травм потерпілий помер.

"В момент вбивства на місці злочину знаходився їх знайомий, який не був обізнаний у злочинних намірах обвинувачених. Після вбивства обвинувачені покликали ще одного чоловіка, аби він допоміг їм відвезти тіло у поле. Там вони його закопали та попросили свідків не розповідати нікому про вбивство", – йдеться у повідомленні.

Обвинувальний акт стосовно подружжя за фактами незаконного позбавлення волі та умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю (ч. 2 ст. 146, п. 4, п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України) вже скерували до суду.

Також до суду скеровані і обвинувальні акти стосовно двох вказаних осіб за фактом приховування злочину.

За клопотанням прокуратури обвинувачені у вбивстві знаходяться під вартою.

Раніше ми повідомляли, що покарання у вигляді 15 років в’язниці отримав ще один учасник окупаційних угруповань РФ, який причетний до масових катувань мирних жителів лівобережної Херсонщини. Зловмисник знущався над людьми та погрожував їм вбивством. Також задокументовано факти, коли він прострілював ноги викраденим мешканцям області або стріляв поруч з головою потерпілих, імітуючи розстріл.

Читайте також:
Волонтери, які поїхали у Вовчанськ, зникли. У поліції припускають, що їх розстріляли російські військові Волонтери, які поїхали у Вовчанськ, зникли. У поліції припускають, що їх розстріляли російські військові
Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі
У Києві та області зафіксували випадки захворювання на гепатит А У Києві та області зафіксували випадки захворювання на гепатит А
Зарізав через відмову дати закурити: В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві підлітка Зарізав через відмову дати закурити: В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві підлітка