USD
НБУ
41.41
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.12
Готівка
46.55
Втрати росіян: 6 3 8 1 4 0 (+1130)
USD
НБУ
41.41
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.12
Готівка
46.55

Міноборони перевіряє харчування у військових частинах на кількох напрямках фронту

До перевірок залучили представників Міноборони, ЗСУ, "Державного оператора тилу", а також фахівців ветеринарної медицини
Харчування військових, їжа

Фото ілюстративне

Джерело: АрміяInform

Міністерство оборони України проводить комплексну перевірку харчування у військових частинах на Північному, Східному та Південному напрямках. Про це інформує пресслужба відомства.

За словами заступника міністра оборони Дмитра Кліменкова, інспекція охоплює всі ключові етапи. Тобто від умов зберігання продуктів на складах постачальників до безпосередньої організації процесу харчування у військових частинах, які виконують бойові завдання.

Разом з тим відомство здійснює необхідні заходи для посиленого контролю якості товарів, які постачають Збройним силам України, а також виявлення можливих порушень для їхнього оперативного врегулювання.

"До перевірок залучили представників Міноборони, ЗСУ, "Державного оператора тилу", а також фахівців ветеринарної медицини. Про результати перевірок повідомимо окремо", – зазначив Кліменков.

Що цікаво, такі перевірки проводитимуть регулярно в різних регіонах України без попередження військових частин та постачальників, заявили у відомстві.

Новини за темою: Нову модель забезпечення харчуванням ЗСУ презентувало Міноборони

Варто нагадати, що Міноборони в лютому запобігло постачанню 264 тонн неякісних харчів для ЗСУ, а ДОТ покращив якість товарів за трьома категоріями.

Як відомо, за умовами договору постачальник протягом 24 годин має замінити зіпсовану продукцію на якісну. А підприємства, які зривають умови договору, очікують штрафні санкції.

Читайте також:
Більшість боїв проходить на Покровському і Курахівському напрямках. Ситуація на фронті Більшість боїв проходить на Покровському і Курахівському напрямках. Ситуація на фронті
Уперше в тендерах Уперше в тендерах "Коаліції дронів" братимуть участь українські компанії
Парк бронеавтомобілів ЗСУ поповнився канадським Roshel Senator MRAP Парк бронеавтомобілів ЗСУ поповнився канадським Roshel Senator MRAP
В Україні хочуть збільшити термін базової загальновійськової підготовки В Україні хочуть збільшити термін базової загальновійськової підготовки