USD
НБУ
41.45
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.11
Готівка
46.70
Втрати росіян: 6 3 8 1 4 0 (+1130)
USD
НБУ
41.45
Готівка
41.70
EUR
НБУ
46.11
Готівка
46.70

Більшість боїв проходить на Покровському і Курахівському напрямках. Ситуація на фронті

ЗСУ мали успіх у Вовчанську, а ворог просунувся поблизу Торецька і Покровська
ЗСУ
Джерело: Володимир Зеленський

Минулої доби на лінії фронту зафіксовано 194 бої. Половина з них відбулася на Покровському та Курахівському напрямках. Про це інформує Генеральний штаб Збройних сил України.

"Вчора авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони завдали п'ять ударів по районах зосередження особового складу і ОВТ противника, уразили одну систему залпового вогню, три пункти управління та польовий склад боєприпасів окупанта", – пише Генштаб.

На Покровському напрямку відбито 51 штурмову і наступальну дію агресора у бік населених пунктів – Гродівки, Новоторецького, Новогродівки, Миколаївки, Українська, Олександрополя, Воздвиженки, Маринівки та Зеленого Поля. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Гродівки та Новогродівки.

На Курахівському напрямку відбито 49 атак ворога в напрямку Цукуриного, Желанного Першого, Гірника, Катеринівки, Георгіївки та Костянтинівки.

За даними Інституту вивчення війни, Сили оборони України мали успіх у районі міста Вовчанськ Харківської області. Натомість фіксується просування російських загарбників поблизу Торецька і Покровська Донецької області.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін видав указ про розширення складу російської армії до 1,5 млн військових. Цей крок є спробою Москви реформувати свої збройні сили.

Читайте також:
Європарламентарі закликають зняти всі обмеження на удари західною зброєю по РФ Європарламентарі закликають зняти всі обмеження на удари західною зброєю по РФ
Останніми місяцями спостерігаються спроби окупантів бити по газорозподільчому обладнанню, – Галущенко Останніми місяцями спостерігаються спроби окупантів бити по газорозподільчому обладнанню, – Галущенко
ЗСУ розширили плацдарм у Курській області, а РФ просувається на Донбасі, – ISW ЗСУ розширили плацдарм у Курській області, а РФ просувається на Донбасі, – ISW
Зеленський очікує від Байдена запрошення України в НАТО до завершення його президентської каденції Зеленський очікує від Байдена запрошення України в НАТО до завершення його президентської каденції