USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Лондонський музей природознавства оприлюднив найкращі знімки премії Wildlife Photographer of the Year

Міжнародні експерти обрали найкращі зі світлин і виставили на голосування громадськості
фото з конкурсу_2
Представлені фото на конкурсі
Джерело: відкриті джерела

Лондонський музей природознавства відкрив для публіки голосування за найкращу фотографію дикої природи у категорії People’s Choice Award. Короткий список із 25 світлин опублікували на сайті музею.

Лондонський музей природознавства цьогоріч отримав майже 50 тисяч знімків дикої природи, надісланих із 95 різних країн світу.

"Міжнародні експерти обрали найкращі з них і виставили на голосування громадськості. Голосування відкрите онлайн до 31 січня. Переможця оголосять 7 лютого 2024 року. Лідера й чотири найкращі фото розмісять на виставці в Музеї природознавства", – зазначили організатори.

Три українки увійшли до проєкту BBC "100 жінок" у 2023 році

До речі, у листопаді BBC опублікувала список "100 жінок 2023 року". До нього потрапили діячки, які впливають на світ та надихають. Серед них є три українки. 

"100 жінок" – це заснована у 2013 році BBC нагорода, у межах якої відзначають діячок, які мають вплив на світ. У цьогорічний список потрапили, зокрема, правозахисниця Амаль Клуні, голлівудська кінозірка Америка Феррера, ікона фемінізму та журналістка Глорія Стайнем, колишня перша леді США Мішель Обама, власниця косметичної компанії Худа Каттан, футболістка та володарка "Золотого м'яча" Айтана Бонматі.

Українки, які потрапили в топ-100

Відзначили трьох українок: письменницю Оксану Забужко, радницю з питань кліматичної політики Ірину Ставчук та захисницю прав дітей Олену Розвадовську. 

Новини за темою: Українці отримали Міжнародну дитячу премію миру за розробку застосунку для дітей-біженців
Читайте також:
РФ під керівництвом Путіна готує РФ під керівництвом Путіна готує "фізичні атаки" на Захід, – глава британської спецслужби
"Надзвичайно небезпечний момент", – Кемерон про загострення ситуації на Харківщині
Міноборони Британії оголосило про передачу Україні найбільшого в історії пакета допомоги Міноборони Британії оголосило про передачу Україні найбільшого в історії пакета допомоги
Велика Британія вишле військового аташе РФ за Велика Британія вишле військового аташе РФ за "зловмисну діяльність"