USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Іграшка за донат на ЗСУ: На Софіївській площі встановлять фотозону

У Києві продовжує діяти режим комендантської години, який без винятку триватиме на різдвяно-новорічні свята
ярмарок на Софіївській_3
Іграшки за донат
Джерело: КМДА

На Софіївській площі відкриють фотозону з ялинками, де охочі зможуть взяти новорічну іграшку за донат на ЗСУ. Про це розповіла заступниця голови КМДА Ганна Старостенко під час презентації благодійного мистецького проєкту в Музеї історії Києва.

Вона зауважила, що у Києві продовжує діяти режим комендантської години, який без винятку триватиме на різдвяно-новорічні свята.

"Місто не витрачає бюджетні кошти на організацію та облаштування новорічних локацій. У столиці цього року не буде жодних масових святкувань, зокрема розміщення ярмарку, фудкортів та атракціонів на головних площах країни не передбачено", – зазначила чиновниця.

І додала, що місцева влада не дасть Росії вкрасти у дітей Різдво та Новий рік.

Ялинка в Києві

Нагадаємо, 6 грудня на Софіївській площі за кошти меценатів відкриють головну ялинку країни, яку прикрасять енергоощадними гірляндами.

"Біля головної ялинки заплановано встановити фотозону, де будуть розташовані кілька невеликих новорічних ялинок, прикрашених новорічними іграшками. Кожен охочий зможе взяти іграшку собі на згадку, але перед цим зробити благодійний внесок на підтримку Збройних сил України", – пояснила Старостенко.

Водночас керівник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко додав, що традиції треба берегти.

"Багато років поспіль на Софійській площі стоїть новорічна ялинка. Минулого року вона теж була. Попри усе – війну, обстріли, відключення світла. Традиції треба берегти", – зауважив Попко.

І уточнив, що традицію із встановленням ялинки до свят збережуть за деяких умов.

Про те, якою була "ялинка незламності" у Києві минулого року, читайте тут.

Читайте також:
Вперше в Україні запустили Вперше в Україні запустили "Портал Захисників та Захисниць"
Метро на Виноградар Київметрополітен планує добудувати максимум через два з половиною роки Метро на Виноградар Київметрополітен планує добудувати максимум через два з половиною роки
Готель Готель "Україна" у центрі Києва виставили на продаж: Початкова ціна стартує з понад мільярда гривень
Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі Один із зареєстрованих хворих на гепатит А в Києві працює пекарем у закладі торгівлі