USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 2 1 4 0 (+1270)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Головне управління розвідки України: Про "початок закінчення" війни можна буде казати влітку

Весна та початок літа будуть вирішальними у війні
Скібіцький
Джерело: відкриті джерела

На початок літа припаде вирішальний етап війни між Україною та РФ. Після цього етапу можна буде говорити про терміни закінчення війни. Про це розказав представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький в інтерв'ю Delfi.ee.

"Весна та початок літа будуть вирішальними у війні. Якщо великий наступ Росії, запланований на цей час, провалиться, це стане крахом Росії та Путіна", – заявив він.

При цьому зазначив, що новий напад росіян на Київ через Білорусь малоймовірний, як і активні бойові дії на півдні України, оскільки окупантів більше хвилює Крим.

"Коли весна і початок літа будуть позаду, можливо, ми зможемо почати говорити про закінчення війни", – сказав Скібіцький.

Втім, на уточнююче питання журналіста, яка ймовірність, що війна закінчиться 2023 року, представник розвідки порекомендував "не заглядати так далеко".

"Ми повинні пройти перший етап – весну та початок літа. Ми бачимо, до чого веде ця війна: змінилося російське військове керівництво, закінчився перший етап мобілізації, російська армія перегруповується", – додав представник Головного управління розвідки Міноборони.

Читайте також:
Росія готує на травень Росія готує на травень "тришаровий" план дестабілізації ситуації в Україні, – ГУР
Україна укладе з Великою Британією угоду про сторічне партнерство Україна укладе з Великою Британією угоду про сторічне партнерство
Росіяни мають план захопити Харків чи Суми, – Павлюк Росіяни мають план захопити Харків чи Суми, – Павлюк
Велика Британія дозволяє Україні бити по РФ своєю зброєю і надаватиме понад 3 млрд доларів допомоги щороку Велика Британія дозволяє Україні бити по РФ своєю зброєю і надаватиме понад 3 млрд доларів допомоги щороку