USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Etsy запустила свою платіжну систему в Україні: Що це дасть підприємцям?

Тепер українці зможуть офіційно відкривати на платформі магазини й продавати товари людям з різних куточків світу
хендмейд
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Онлайн-платформа Etsy запустила свою платіжну систему Etsy Payments в Україні. Тепер українські підприємці зможуть відкривати на платформі магазини та продавати товари понад 90 мільйонам покупців з усього світу. Про це повідомили в  Міністерстві цифрової трансформації.

Що відомо про Etsy?

Онлайн-платформа Etsy об’єднує понад 90 мільйонів покупців з усього світу та спеціалізується на продажу handmade-виробів, вінтажних речей та крафтової продукції.

Раніше користувачі з України не могли відкривати нові магазини на Etsy. Тепер же із запуском Etsy Payments українці зможуть офіційно відкривати на платформі магазини, продавати товари людям з Америки, Європи, Азії тощо.

"Etsy – одна з найкращих світових платформ для онлайн-бізнесу. Тепер усі її можливості доступні для українців. Наші підприємці зможуть пропонувати та продавати товари понад 90 мільйонам покупців з усього світу. Для малого й мікробізнесу це дуже потужна підтримка та можливості для масштабування", – зазначив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. 

У чому переваги платформи?

Продавці, які зареєстровані в Etsy Payments, матимуть доступ до системи захисту Etsy Purchase Protection та зможуть отримувати спеціальну цілодобову підтримку й легко керувати всією фінансовою інформацією свого магазину, розповіли у Мінцифрі.

"Запуск Etsy Payments є частиною довготривалої підтримки Etsy української творчої спільноти – це дасть підприємцям доступ до безлічі економічних можливостей і фінансової безпеки. Український бізнес має потенціал вплинути на всю екосистему Etsy", – сказала головна операційна директорка Etsy Райна Московіц.

Як уточнив Михайло Федоров, запуск Etsy Payments в Україні є важливою частиною системної роботи з масштабування участі українців в екосистемі міжнародного e-commerce.

Також він нагадав, що від самого початку повномасштабного вторгнення компанія підтримує Україну. У березні 2022 року Etsy надіслала листа всім своїм покупцям з інструкцією, як підтримати українських продавців.

Раніше ми повідомляли, що в Україні запрацювала міжнародна платформа Find Refuge для допомоги переселенцям. Зазначалося, що на сайті можна отримати й надати консультації з правових питань, допомогу під час пошуку житла і поради для працевлаштування.

Теги: Бізнес
Читайте також:
В Україні від мобілізації вже заброньовано 800 тис. людей В Україні від мобілізації вже заброньовано 800 тис. людей
Нацбанк скасував деякі валютні обмеження для волонтерів та населення Нацбанк скасував деякі валютні обмеження для волонтерів та населення
Мінцифри оприлюднило Мінцифри оприлюднило "Білу книгу" із законодавчим регулюванням ШІ
10 послуг в одній заяві: 10 послуг в одній заяві: "Дія" запускає велике нововведення для бізнесу "е-Підприємець"