USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Etsy запустила свою платіжну систему в Україні: Що це дасть підприємцям?

Тепер українці зможуть офіційно відкривати на платформі магазини й продавати товари людям з різних куточків світу
хендмейд
Ілюстративне фото
Джерело: відкриті джерела

Онлайн-платформа Etsy запустила свою платіжну систему Etsy Payments в Україні. Тепер українські підприємці зможуть відкривати на платформі магазини та продавати товари понад 90 мільйонам покупців з усього світу. Про це повідомили в  Міністерстві цифрової трансформації.

Що відомо про Etsy?

Онлайн-платформа Etsy об’єднує понад 90 мільйонів покупців з усього світу та спеціалізується на продажу handmade-виробів, вінтажних речей та крафтової продукції.

Раніше користувачі з України не могли відкривати нові магазини на Etsy. Тепер же із запуском Etsy Payments українці зможуть офіційно відкривати на платформі магазини, продавати товари людям з Америки, Європи, Азії тощо.

"Etsy – одна з найкращих світових платформ для онлайн-бізнесу. Тепер усі її можливості доступні для українців. Наші підприємці зможуть пропонувати та продавати товари понад 90 мільйонам покупців з усього світу. Для малого й мікробізнесу це дуже потужна підтримка та можливості для масштабування", – зазначив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров. 

У чому переваги платформи?

Продавці, які зареєстровані в Etsy Payments, матимуть доступ до системи захисту Etsy Purchase Protection та зможуть отримувати спеціальну цілодобову підтримку й легко керувати всією фінансовою інформацією свого магазину, розповіли у Мінцифрі.

"Запуск Etsy Payments є частиною довготривалої підтримки Etsy української творчої спільноти – це дасть підприємцям доступ до безлічі економічних можливостей і фінансової безпеки. Український бізнес має потенціал вплинути на всю екосистему Etsy", – сказала головна операційна директорка Etsy Райна Московіц.

Як уточнив Михайло Федоров, запуск Etsy Payments в Україні є важливою частиною системної роботи з масштабування участі українців в екосистемі міжнародного e-commerce.

Також він нагадав, що від самого початку повномасштабного вторгнення компанія підтримує Україну. У березні 2022 року Etsy надіслала листа всім своїм покупцям з інструкцією, як підтримати українських продавців.

Раніше ми повідомляли, що в Україні запрацювала міжнародна платформа Find Refuge для допомоги переселенцям. Зазначалося, що на сайті можна отримати й надати консультації з правових питань, допомогу під час пошуку житла і поради для працевлаштування.

Теги: Бізнес
Читайте також:
Найбільший у світі виробник будматеріалів Knauf йде з Росії Найбільший у світі виробник будматеріалів Knauf йде з Росії
З початку року українці встановили новий рекорд із відкриття ФОПів через З початку року українці встановили новий рекорд із відкриття ФОПів через "Дію"
Комітет рекомендує Раді ухвалити за основу законопроєкт про Комітет рекомендує Раді ухвалити за основу законопроєкт про "клуб білого бізнесу": Кому більше не загрожуватимуть податкові перевірки
У Мінцифри розробили У Мінцифри розробили "Білу книгу" з описом регулювання ШІ в Україні. Що очікувати бізнесу