USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Ексглава СБУ Баканов став адвокатом на Полтавщині

Баканов проходив стажування у Полтаві та "трошки" у Києві
Іван Баканов
Іван Баканов
Джерело: відкриті джерела

Колишній голова СБУ Іван Баканов став адвокатом у Полтавській області. Про це поінформував голова Ради адвокатів Полтавської області Володимир Скукіс, передає Liga.net.

Він повідомив, що Баканов проходив стажування у Полтаві та "трошки" у Києві.

"Рада збиралась, перевіряла цю інформацію, зарахувала йому стажування", – сказав Скукіс.

Зазначається, що Баканов проходив стажування в адвоката, який обліковується в Раді адвокатів Полтавської області. Після цього він отримав відповідне свідоцтво.

"А потім самостійно визначив адресу свого робочого місця, і у зв'язку з цим ми (Рада адвокатів Полтавської області, – ред.) внесли інформацію до Єдиного реєстру адвокатів України", – зазначив Скукіс.

Наразі Баканов набув статусу адвоката і може здійснювати професійну діяльність.

Іван Баканов отримав відповідне свідоцтво 27 червня 2023 року.

Джерело: відкриті джерела

Документ експосадовцю видала Рада адвокатів Полтавської області.

На сайті Ради адвокатів Полтавської області є інформація, що Баканов склав свої кваліфікаційні іспити 7 жовтня 2022 року. Після цього він пройшов шестимісячне стажування.

Нагадаємо, Баканова було усунено з посади керівника СБУ у липні минулого року. Формально – за статтею дисциплінарного статуту про неналежне виконання службових обов'язків.

З того часу він зник із публічного поля, а його відставку не коментував ані президент, ані наступник на посаді голови СБУ Василь Малюк.

Читайте також:
Україна націоналізувала 2 млрд грн активів російського олігарха Кононова Україна націоналізувала 2 млрд грн активів російського олігарха Кононова
СБУ затримала Жана Новосельцева, який виступав проти мобілізації СБУ затримала Жана Новосельцева, який виступав проти мобілізації
На Одещині голова селищної ради організував розкрадання 2,4 млн грн, призначених на ліквідацію російських обстрілів На Одещині голова селищної ради організував розкрадання 2,4 млн грн, призначених на ліквідацію російських обстрілів
Суд арештував майно довіреної особи Януковича - маєток, квартири, рахунки в банку Суд арештував майно довіреної особи Януковича - маєток, квартири, рахунки в банку