USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 6 9 4 0 (+1510)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Ексглава СБУ Баканов став адвокатом на Полтавщині

Баканов проходив стажування у Полтаві та "трошки" у Києві
Іван Баканов
Іван Баканов
Джерело: відкриті джерела

Колишній голова СБУ Іван Баканов став адвокатом у Полтавській області. Про це поінформував голова Ради адвокатів Полтавської області Володимир Скукіс, передає Liga.net.

Він повідомив, що Баканов проходив стажування у Полтаві та "трошки" у Києві.

"Рада збиралась, перевіряла цю інформацію, зарахувала йому стажування", – сказав Скукіс.

Зазначається, що Баканов проходив стажування в адвоката, який обліковується в Раді адвокатів Полтавської області. Після цього він отримав відповідне свідоцтво.

"А потім самостійно визначив адресу свого робочого місця, і у зв'язку з цим ми (Рада адвокатів Полтавської області, – ред.) внесли інформацію до Єдиного реєстру адвокатів України", – зазначив Скукіс.

Наразі Баканов набув статусу адвоката і може здійснювати професійну діяльність.

Іван Баканов отримав відповідне свідоцтво 27 червня 2023 року.

Джерело: відкриті джерела

Документ експосадовцю видала Рада адвокатів Полтавської області.

На сайті Ради адвокатів Полтавської області є інформація, що Баканов склав свої кваліфікаційні іспити 7 жовтня 2022 року. Після цього він пройшов шестимісячне стажування.

Нагадаємо, Баканова було усунено з посади керівника СБУ у липні минулого року. Формально – за статтею дисциплінарного статуту про неналежне виконання службових обов'язків.

З того часу він зник із публічного поля, а його відставку не коментував ані президент, ані наступник на посаді голови СБУ Василь Малюк.

Читайте також:
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
СБУ вбачає загрозу сплаті податків до держбюджету від касових апаратів СБУ вбачає загрозу сплаті податків до держбюджету від касових апаратів
Росія готувала теракти в Києві до 9 травня: Хотіли підірвати гіпермаркети, сховавши бомби в товар Росія готувала теракти в Києві до 9 травня: Хотіли підірвати гіпермаркети, сховавши бомби в товар
У Києві рейдери намагалися дати полковнику СБУ 1 млн доларів хабаря: Ділків затримали У Києві рейдери намагалися дати полковнику СБУ 1 млн доларів хабаря: Ділків затримали