USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.68
Готівка
40.00
EUR
НБУ
42.83
Готівка
43.35

Болгарія офіційно схвалила передачу Україні ракет С-300

Ракетні комплекси країна передати не може, бо вони несправні
ППО С300
Джерело: UWN

Парламент Болгарії 27 вересня за зачиненими дверима проголосував за постачання ракет С-300 Україні. Про це повідомляє The Sofia Globe.

Видання зазначає, що, на думку болгарських парламентарів, наша країна зможе за їх допомогою захищати себе від російських атак.

Деталі

Цікаво, що Болгарія поставить Україні тільки ракети С-300, а не ракетні системи. Бо вони визнані непридатними до експлуатації.

Крім того, Міністерство внутрішніх справ країни виділить нам патрони калібру 5,45 мм.

Під час дебатів голова парламентського комітету з оборони Христо Гаджев заявив, що кількість ракет, які отримає Україна, буде мінімальною. Тож боєготовність болгарської армії від цього не постраждає.

Нагадаємо, ми писали, що Сполучені Штати Америки вже цього тижня можуть оголосити про передачу Україні касетних ракет HIMARS.

Читайте також:
Військова допомога від США незабаром прибуде в Україну, – Блінкен Військова допомога від США незабаром прибуде в Україну, – Блінкен
Міноборони Британії оголосило про передачу Україні найбільшого в історії пакета допомоги Міноборони Британії оголосило про передачу Україні найбільшого в історії пакета допомоги
В червні Україна отримає перші 180 тисяч боєприпасів у межах чеської ініціативи, – Павел В червні Україна отримає перші 180 тисяч боєприпасів у межах чеської ініціативи, – Павел
США готують новий пакет допомоги для України США готують новий пакет допомоги для України