USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Зеленський звільнив уповноваженого АМКУ через чотири дні після призначення

Причина звільнення не повідомляється
Максим Сандига
Максим Сандига
Джерело: відкриті джерела

Володимир Зеленський звільнив Максима Сандигу з посади державного уповноваженого Антимонопольного комітету України. Це відбулося через чотири дні після призначення Сандиги на посаду. Відповідний указ опубліковано на сайті глави держави.

"Звільнити Сандигу Максима Вікторовича з посади державного уповноваженого Антимонопольного комітету України", – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що призначення Максима Сандиги на цю посаду відбулося 18 грудня. Про причину звільнення наразі не повідомляється.

Що відомо про Сандигу?

Як зазначає "Громадське", Сандига народився 17 червня 1985 року в Харкові. У 2007 році закінчив Академію адвокатури України за спеціальністю "Правознавство", а у 2011-му – Національну академію прокуратури України, де став магістром права.

З лютого 2008-го по липень 2014 року працював старшим помічником прокурора Деснянського району Києва, прокурором відділу, старшим прокурором відділу, начальником слідчого відділу прокуратури Києва.

Далі, зокрема, працював слідчим і старшим слідчим в особливо важливих справах Генпрокуратури України. Із січня 2021 року обійняв посаду заступника голови Донецької облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

Новини за темою: Зеленський звільнив керівника СБУ на Закарпатті

Раніше Володимир Зеленський звільнив чотирьох заступників командувача Нацгвардії та призначив трьох нових.

Читайте також:
Зеленський зустрівся з Блінкеном: Що обговорили Зеленський зустрівся з Блінкеном: Що обговорили
Зеленський залишиться легітимним президентом після 21 травня, – Мін'юст Зеленський залишиться легітимним президентом після 21 травня, – Мін'юст
Звільнено начальника УДО, працівники якого готували замах на Зеленського Звільнено начальника УДО, працівники якого готували замах на Зеленського
Зеленський підписав закони про продовження воєнного стану та мобілізації Зеленський підписав закони про продовження воєнного стану та мобілізації