USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Зеленський звільнив уповноваженого АМКУ через чотири дні після призначення

Причина звільнення не повідомляється
Максим Сандига
Максим Сандига
Джерело: відкриті джерела

Володимир Зеленський звільнив Максима Сандигу з посади державного уповноваженого Антимонопольного комітету України. Це відбулося через чотири дні після призначення Сандиги на посаду. Відповідний указ опубліковано на сайті глави держави.

"Звільнити Сандигу Максима Вікторовича з посади державного уповноваженого Антимонопольного комітету України", – йдеться у дописі.

Нагадаємо, що призначення Максима Сандиги на цю посаду відбулося 18 грудня. Про причину звільнення наразі не повідомляється.

Що відомо про Сандигу?

Як зазначає "Громадське", Сандига народився 17 червня 1985 року в Харкові. У 2007 році закінчив Академію адвокатури України за спеціальністю "Правознавство", а у 2011-му – Національну академію прокуратури України, де став магістром права.

З лютого 2008-го по липень 2014 року працював старшим помічником прокурора Деснянського району Києва, прокурором відділу, старшим прокурором відділу, начальником слідчого відділу прокуратури Києва.

Далі, зокрема, працював слідчим і старшим слідчим в особливо важливих справах Генпрокуратури України. Із січня 2021 року обійняв посаду заступника голови Донецької облдержадміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

Новини за темою: Зеленський звільнив керівника СБУ на Закарпатті

Раніше Володимир Зеленський звільнив чотирьох заступників командувача Нацгвардії та призначив трьох нових.

Читайте також:
Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ Зеленський підписав закони про ввезення енергетичного обладнання 
без мита та ПДВ
Зеленський про втрати ЗСУ на війні: Зеленський про втрати ЗСУ на війні: "Менше не стає"
Люди важливі, але це не значить, що можна подарувати росіянам 30% нашої землі, – Зеленський Люди важливі, але це не значить, що можна подарувати росіянам 30% нашої землі, – Зеленський
"Це фейкові новини", - так Трамп прокоментував інформацію про те, що його перемога на виборах буде вигідна РФ