USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95
Втрати росіян: 6 2 3 9 9 0 (+1270)
USD
НБУ
41.09
Готівка
41.30
EUR
НБУ
45.59
Готівка
45.95

"Це фейкові новини", - так Трамп прокоментував інформацію про те, що його перемога на виборах буде вигідна РФ

Свою заяву Трмамп зробив під час телефонної розмови з президентом України
Трамп і Зеленський
Дональд Трамп та Володимир Зеленський
Джерело: відкриті джерела

Експрезидент Америки, який і цього разу балотується на пост президента США Дональд Трамп під час телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським заявив, що інформація про те, що його перемога на виборах буде вигідна РФ - це "фейкові новини". І закликав не вірити цьому.

Про ці деталі телефонної розмови розповів прессекретар Зеленського Сергій Никифоров під час телемарафону.

"Він (Трамп - прим. ред) сказав не вірити – це його фірмова цитата – не вірити фейк-ньюз про те, що його перемога на виборах може бути вигідна Росії", - розповів Никифоров.

В свою чергу, Зеленський закликав Трампа не вірити представникам тих країні, які намагаються виправдати дії російського президента Путіна. Серед іншого, він розповів ексочільнику Америки про удари РФ по Миколаєву (які трапилися напередодні) та про удари по Києву, "Охматдиту" (які були 8 липня).

Варто додати, що Трамп публічно не обговорював своїх планів щодо України, хоча неодноразово стверджував, що "швидко закінчить війну, якщо буде переобраний". Більше того, Дональд Трамп під час першого раунду дебатів з чинним очільником країни Джо Байденом заявив, що Україна не виграє війну проти Росії.

Вибори в США

Президентські вибори в Сполучених Штатах Америки заплановані на осінь 2024 року. Згідно з прогнозами, головним кандидатом від демократів стане чинний американський лідер Джо Байден, а від республіканців – колишній глава держави Дональд Трамп. Голоси мають офіційно підрахувати до 6 січня 2025 року, а на 20 січня заплановано інавгурацію.

15 липня офіційно стало відомо, що колишній президент США Дональд Трамп отримав достатню кількість голосів, щоб стати знову кандидатом у президенти від Республіканської партії.

А от чинний президент Америки Джо Байден, ймовірно, може зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів. 

Читайте також:
Латвія на початку 2025 року має намір провести міжнародний саміт Латвія на початку 2025 року має намір провести міжнародний саміт "Коаліції дронів"
У Києві зловмисники намагалися проникнути на об'єкт Міноборони У Києві зловмисники намагалися проникнути на об'єкт Міноборони
Україна налаштована на співпрацю з МВФ і готова створити новий суд Україна налаштована на співпрацю з МВФ і готова створити новий суд
У Вовчанську точаться бої всередині багатоповерхівок У Вовчанську точаться бої всередині багатоповерхівок