USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Зеленський звільнив керівника СБУ на Закарпатті

Борзілов очолював Службу безпеки України в області з липня 2022 року
СБУ
Джерело: відкриті джерела

Президент України Володимир Зеленський звільнив начальника Управління Служби безпеки в Закарпатській області Євгена Борзілова. Відповідний указ оприлюднений на сайті голови держави.

"Звільнити Борзілова Євгена Вікторовича з посади начальника управління Служби безпеки України в Закарпатській області", – йдеться у документі.

Хто такий Євген Борзілов

Євген Борзілов
Джерело: відкриті джерела

Євген Борзілов очолював Управління СБУ в Закарпатській області трохи більше як рок – з 19 липня 2022 року. До цього він очолював Управління Служби безпеки України в Полтавській області.

Перед цим Борзілов працював заступником начальника управління департаменту контррозвідувального захисту інтересів СБУ.

Цікаво, що батько Борзілова – Віктор, за даними місцевих ЗМІ Полтавщини, народився у Волгоградській області РФ. Він військовий, був контррозвідником у відділі полтавської в/ч 34105.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Ігоря Кизима з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Білорусь.

Читайте також:
Зеленський ветував закон, який дозволяв роботодавцям звільнити працівника за колабораціонізм Зеленський ветував закон, який дозволяв роботодавцям звільнити працівника за колабораціонізм
Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри Медведчук у РФ займається інформдиверсіями проти України: Його соратники у Києві вже отримали підозри
СБУ вбачає загрозу сплаті податків до держбюджету від касових апаратів СБУ вбачає загрозу сплаті податків до держбюджету від касових апаратів
Зеленський зустрівся з Блінкеном: Що обговорили Зеленський зустрівся з Блінкеном: Що обговорили