USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Затримано бізнесмена Ігоря Мазепу. В його офісі проходять обшуки, – ЗМІ

Справа нібито пов’язана з отриманням права на землю для будівництва котеджного містечка Goodlife Park на Київщині
Ігор Мазепа
Ігор Мазепа
Джерело: Вікіпедія

Засновника інвестиційної компанії Concorde Capital Ігоря Мазепу затримали сьогодні о 15-й годині під час проходження україно-польського кордону. Державне бюро розслідувань проводить обшук в офісі компанії. Про це пише "NV Бізнес" із посиланням на власні джерела.

Зазначається, що бізнесмен та засновник інвестиційної компанії Concorde Capital Ігор Мазепа не зміг виїхати за кордон. Його затримали на КПП "Медика – Шегині" сьогодні о 15:00, сказали "NV Бізнес" три джерела – власники трьох великих компаній. 

"Державне бюро розслідувань проводить обшуки в офісі компанії, повідомили джерела видання", – додають автори.

Справа нібито пов’язана з отриманням права на землю для будівництва котеджного містечка преміумкласу Goodlife Park у Вишгородському районі Київської області.

"Котеджне містечко преміумкласу Goodlife Park побудоване у 2013 році, його площа складає 40 га. Інфраструктура включає яхт-клуб, мініготель, ресторан, дитячий парк, спортивні майданчики та фітнес-центр", – йдеться у матеріалі.

Що відомо про діяльність Мазепи?

За даними "Економічної правди", Concorde Capital Ігоря Мазепи займається інвестиційними та брокерськими послугами, а також реструктуризацією боргів.

Компанія володіє 21,5% в медичній мережі "Добробут", стартапом з продажу сільгоспземель KupiPay, заводом "Хайдельбергцемент Україна", компанією "Центр "Сонячне ремесло" з видобутку бурштину, часткою в платформі MakeUp, має ліцензію на видобуток газу на Львівщині.

У сфері нерухомості Мазепа є власником заміського комплексу Shelest та девелопером котеджного містечка Goodlife Park.

Раніше ми повідомляли, що ДБР оголосило у розшук "близького родича" львівського бізнесмена Гринкевича.

Читайте також:
Бізнесмен Жеваго отримав нову підозру Бізнесмен Жеваго отримав нову підозру
Напад на поліцейських на Вінниччині: Зловмисникам допомагали інші військові Напад на поліцейських на Вінниччині: Зловмисникам допомагали інші військові
Загинули військові і травмувались рятувальники: В ДБР встановлюють обставини вибухів на парковці у Миколаєві Загинули військові і травмувались рятувальники: В ДБР встановлюють обставини вибухів на парковці у Миколаєві
Військовим, які розстріляли патрульного на Вінниччині, оголосили про підозру у посяганні на життя правоохоронця, а також у дезертирстві Військовим, які розстріляли патрульного на Вінниччині, оголосили про підозру у посяганні на життя правоохоронця, а також у дезертирстві