USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.96
Готівка
46.40
Втрати росіян: 6 5 0 6 4 0 (+1470)
USD
НБУ
41.21
Готівка
41.45
EUR
НБУ
45.96
Готівка
46.40

Заява на відстрочку та взяття на облік: "Резерв+" може поповнитися новими функціями

Нові функції мають вплинути на розвантаження ТЦК
Резерв+

Фото ілюстративне

Джерело: РБК-Україна

Додаток "Резерв+" вже скоро отримає нове оновлення, в рамках якого планують додаткові функції. Про це розповів керівник управління інформаційних технологій Міністерства оборони України Олег Берестовий в ефірі телемарафону.

Насамперед Міноборони має намір додати можливість актуалізувати дані, зокрема про місце проживання.

"Могли бути якісь проблеми з підтягуванням адреси реєстрації. Це дуже важливо, тому що з моменту останнього оновлення даних уже минуло небагато часу й інші обставини могли трапитися у військовозобов'язаного", – сказав він.

У відомстві також працюють над функціоналом, який дасть змогу автоматично ставати на облік у ТЦК і подати заявку на відстрочку. Берестовий зазначив, що ця функція буде корисною багатодітним батькам, студентам очної форми навчання, які здобувають першу вищу освіту, громадянам із певною групою інвалідності.

Новини за темою: Крадіжка даних та е-повістки: Міноборони спростовує найпопулярніші міфи про застосунок "Резерв+"

Крім того, у "Резерв+" з'явиться цифровий рекрутинг.

"Дамо можливість обирати бажані посади в ЗСУ, вони всі будуть агреговані. Можна буде пройти співбесіди та відбір у тому колективі, де хочете служити", – додав Берестовий.

Нагадаємо, російські загарбники розповсюджують вебзастосунки, які мають виглядати як "Резерв+" для збору персональних даних українців.

Читайте також:
Сервіс рекрутингу у застосунку Сервіс рекрутингу у застосунку "Резерв+" запуститься у жовтні
ТЦК приходить на металургійні заводи і мобілізує працівників, – президент ТЦК приходить на металургійні заводи і мобілізує працівників, – президент "Укрметалургпрому"
Відстрочка від мобілізації діє упродовж трьох місяців на період воєнного стану. Що робити далі Відстрочка від мобілізації діє упродовж трьох місяців на період воєнного стану. Що робити далі
Саме українські боєприпаси тримали фронт, поки не було достатньої допомоги від США, – Умєров Саме українські боєприпаси тримали фронт, поки не було достатньої допомоги від США, – Умєров