USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50
Втрати орків: 4 8 8 4 6 0 (+1520)
USD
НБУ
39.58
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.50

Якою буде погода на Новий рік в Україні: Прогноз Гідрометцентру

Гідрометцентр прогнозує новорічну ніч без опадів
Погода на Новий рік
Джерело: відкриті джерела

Новорічна ніч в Україні буде без опадів з температурою від трьох градусів тепла до трьох градусів морозу. Про це поінформували в Гідрометцентрі.

"Орієнтовний прогноз погоди на 31 грудня: Без опадів. Температура вночі від 3° тепла до 3° морозу; вдень 2–8° тепла, у південних та західних областях 5–11°", – йдеться в повідомленні.

Новини за темою: Без ярмарку та атракціонів: Якою буде новорічна київська "ялинка незламності"

Нагадаємо, на новорічні свята поліція збільшить кількість патрулів, а комендантську годину встановлюватимуть місцеві органи влади. До слова, у Києві комендантську годину не будуть скасовувати в новорічну ніч, вона триватиме із 23:00 до 05:00. У цей час заборонено перебувати на вулиці та в інших громадських місцях.

Читайте також:
Погода у травні цього року буде теплішою, ніж зазвичай, – Погода у травні цього року буде теплішою, ніж зазвичай, – "Укргідрометцентр"
До України знову прийшов пил із Сахари До України знову прийшов пил із Сахари
На Україну насувається циклон із Скандинавії: Очікуються похолодання та опади, у деяких областях можливий мокрий сніг На Україну насувається циклон із Скандинавії: Очікуються похолодання та опади, у деяких областях можливий мокрий сніг
Пил із Сахари покрив частину України. Синоптики пояснили, яку це становить загрозу і чому його не слід плутати з пиловою бурею Пил із Сахари покрив частину України. Синоптики пояснили, яку це становить загрозу і чому його не слід плутати з пиловою бурею