USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00
Втрати орків: 4 6 3 9 3 0 (+950)
USD
НБУ
39.67
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.52
Готівка
43.00

WhatsApp додав нову функцію: Що нового з'явилось у месенджері

З останнім оновленням у популярному месенджері з'явилися канали
WhatsApp
Джерело: відкриті джерела

Сервіс обміну повідомленнями WhatsApp, що належить компанії Meta, офіційно повідомив, що з останнім оновленням у месенджері з'явилась можливість створювати канали і підписуватися на них (як в Telegram). Про це йдеться на сайті компанії.

"Сьогодні ми представляємо канали – простий, надійний та конфіденційний спосіб стежити за важливими новинами від людей та організацій, не виходячи з WhatsApp", – йдеться в повідомленні.

Адміністратори каналів зможуть публікувати в них контент, включаючи повідомлення, фото, відео, стікери та опитування. Але підписники зможуть лише переглядати публікації без коментування.  

Джерело: відкриті джерела

Новини за темою: ЄС оштрафував компанію Meta за недотримання правил конфіденційності на рекордні 1,3 млрд доларів

Канали будуть знаходитись окремо від чатів на новій вкладці "Актуальне". Перейти в потрібний розділ каналу можна через пошук за каталогом або за допомогою запрошення, надісланого в чаті, електронного листа або опублікованого онлайн.

Подивитися канали, на які підписані ваші друзі, не можна, а за бажанням адміністратори можуть приховувати свої канали з результатів пошуку, забороняти робити скріншоти і пересилати контент.

Окремо зазначається, що такі канали будуть приватними, тобто номери телефонів та інформація про користувачів, які підписалися на них, будуть приховані. При цьому повідомлення в каналах не будуть зашифровані за допомогою технології end-to-end.

У WhatsApp розповіли, що оновлення з каналами поширюється поступово – у користувачів функція з'явиться в найближчий місяць. Пізніше розробники обіцяють додати можливість просування каналів в каталозі і монетизацію.

Новини за темою: Meta почне тестування інструмента генеративної реклами зі штучним інтелектом

Нові можливості месенджера

В минулому місяці в WhatsApp з'явилась можливість редагування надісланих повідомлень.

"Тепер ви зможете легко виправити друкарську помилку або додати додаткові відомості вже після доставки повідомлення", – розповіли в WhatsApp.

Як зазначили в WhatsApp, функцію почали впроваджувати по всьому світу, і найближчими тижнями вона стане доступна всім користувачам.

Читайте також:
Microsoft представила нейромережу, що створює реалістичне відео на основі однієї фотографії Microsoft представила нейромережу, що створює реалістичне відео на основі однієї фотографії
В Telegram з’явився редактор для створення стікерів В Telegram з’явився редактор для створення стікерів
Спростить подачу документів: Міноборони запускає онлайн-платформу для військовослужбовців Спростить подачу документів: Міноборони запускає онлайн-платформу для військовослужбовців "Військовий асистент"
Спільні альбоми, підтримка HD-фото та відправка файлів до 100 МБ: Meta оновила Messenger Спільні альбоми, підтримка HD-фото та відправка файлів до 100 МБ: Meta оновила Messenger