USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30
Втрати росіян: 6 3 4 8 6 0 (+1060)
USD
НБУ
41.32
Готівка
41.60
EUR
НБУ
45.80
Готівка
46.30

Instagram додав нову функцію: Тепер пісні з'являться в профілі

Instagram запустив цю функцію у співпраці зі співачкою Сабріною Карпентер
Instagram

Ілюстративне фото

Джерело: відкриті джерела

Instagram запустив нову функцію, що дає змогу користувачам додавати пісні у свій профіль. Про це пише The Verge.

Тепер користувачі можуть прикрасити свою біографію обраним треком, який відображатиметься на їхньому профілі доти, доки вони його не видалять або не замінять.

Це схоже на аналогічну функцію Myspace, популярну на початку 2000-х років, але на відміну від Myspace, де пісні відтворювалися автоматично, в Instagram трек можна прослухати лише натиснувши на нього, що дає змогу відвідувачам профілю самостійно вибирати, коли слухати музику.

Щоб додати пісню, користувачам потрібно перейти на сторінку "Редагування профілю" і вибрати трек з бібліотеки ліцензованої музики Instagram, яка вже використовується для Reels і публікацій. Користувачі зможуть вибрати 30-секундний фрагмент пісні, який буде додано до їхнього профілю.

Джерело: скріншот

Instagram запустив цю функцію у співпраці зі співачкою Сабріною Карпентер. На її офіційному профілі Instagram вже можна почути уривок нової пісні Taste.

Нагадаємо, компанія Meta випробовує новий тип реклами в стрічці Instagram. У новому форматі користувачі не можуть прокручувати оголошення, поки не закінчиться "перерва на рекламу". Переважно такі реклами тривають кілька секунд.

Читайте також:
У Франції затримали засновника Telegram Павла Дурова, йому загрожує до 20 років тюрми У Франції затримали засновника Telegram Павла Дурова, йому загрожує до 20 років тюрми
Київ став доступний у додатку Refill: Що це і як працює Київ став доступний у додатку Refill: Що це і як працює
Spotify додасть інформацію про ціни у свій додаток на iOS Spotify додасть інформацію про ціни у свій додаток на iOS
Ділитися улюбленими піснями з іншими людьми: YouTube Music запускає функцію Ділитися улюбленими піснями з іншими людьми: YouTube Music запускає функцію "Особисте радіо"