USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20
Втрати орків: 5 7 2 3 0 0 (+950)
USD
НБУ
41.20
Готівка
41.50
EUR
НБУ
44.68
Готівка
45.20

Воллес може піти з посади міністра оборони Британії, - The Times

Ріші Сунак готується змінити свою команду
Воллес
Бен Воллес
Джерело: відкриті джерела

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес може піти з посади. Ймовірно, це станеться восени. Про це повідомляє The Times.

За словами джерел британської газети, Воллес, який обіймав посаду за трьох прем'єр-міністрів, вважає, що він вже "дав відповідь на низку військових криз", тому його час на посаді підходить до кінця.

Видання зазначає, що Воллес став популярнішим серед британського суспільства за період повномасштабної війни в Україні, особливо серед консерваторів.

При цьому, за інформації видання, восени у Британії очікуються чистки в уряді, а Воллес не єдиний піде у відставку.

"Прем'єр Британії Ріші Сунак готується змінити свою команду, оскільки він намагається перезавантажити свій уряд перед наступними виборами після виснажливого початку перебування на посаді прем'єр-міністра", - йдеться у матеріалі.

Ймовірним кандидатом на посаду міністра оборони Британії є Джон Глен – головний секретар Королівської Скарбниці. Також на цю посаду можуть претендувати міністр безпеки Том Тугендхат та міністр закордонних справ Анн-Марі Тревельян.

Нагадаємо, під час саміту НАТО у Вільнюсі міністр оборони Британії Бен Воллес заявив, що Україна повинна більше дякувати партнерам за допомогу. Він зазначив, що "країни Заходу – не Amazon", і вони не можуть виконувати всі запити України.

Читайте також:
Проблеми в нашій армії набагато гірші, ніж ми думали, - міністр оборони Великої Британії Проблеми в нашій армії набагато гірші, ніж ми думали, - міністр оборони Великої Британії
Україна з Британією уклала оборонну угоду на понад 2,5 млрд доларів Україна з Британією уклала оборонну угоду на понад 2,5 млрд доларів
Британія обіцяла подвоїти допомогу Україні Британія обіцяла подвоїти допомогу Україні
Новопризначений міністр оборони Британії приїхав в Україну й анонсував нову допомогу Новопризначений міністр оборони Британії приїхав в Україну й анонсував нову допомогу