USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 3 4 0 0 (+1260)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

Військові частини можуть отримати дозвіл на медичну практику через "Дію"

Декларації на провадження діяльності з медичної практики для військових частин тепер доступні на порталі "Дія"
Дія
Фото ілюстративне
Джерело: відкриті джерела

Міністерство оборони разом з Міністерством охорони здоров'я та Мінцифрою спрощують отримання дозвільних документів для армії – тепер військові частини можуть отримати дозвіл на медичну практику через портал "Дія". Про це повідомили в Міноборони України.

Так, перші декларації вже подані. Процедура подачі займає всього кілька хвилин, що дозволяє оперативно отримувати необхідні дозволи для надання медичної допомоги у війську.

Подача електронних декларацій усуває потребу у прямому контакті з чиновниками, що сприяє зменшенню корупційних ризиків.

"Декларація буде діяти до кінця воєнного стану плюс три місяці з дня припинення воєнного стану", – зауважили у Міноборони.

Нагадаємо, підписано угоду про обмін електронними даними, завдяки якій українці зможуть подати заяву про відшкодування збитків, завданих внаслідок російської агресії. Нею передбачено запуск нового сервісу, що є безпрецедентним випадком з міжнародного обміну даними. Послуга стане доступною на порталі та в застосунку "Дія".

Також у застосунку "Дія" з'явилися документи про освіту, включно з дипломом, атестатом або свідоцтвом.

Теги: Дія
Читайте також:
З початку року українці встановили новий рекорд із відкриття ФОПів через З початку року українці встановили новий рекорд із відкриття ФОПів через "Дію"
Е-кабінет пацієнта та можливість одружитись онлайн: У Е-кабінет пацієнта та можливість одружитись онлайн: У "Дії" незабаром з’являться нові послуги
Українці зможуть подати заяви до Міжнародного реєстру збитків про пошкодження, завдані російською агресією через Українці зможуть подати заяви до Міжнародного реєстру збитків про пошкодження, завдані російською агресією через "Дію"
НМТ-2024: Абітурієнти зможуть зареєструватися на тест через НМТ-2024: Абітурієнти зможуть зареєструватися на тест через "Дію"