USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45
Втрати орків: 4 9 2 2 9 0 (+1210)
USD
НБУ
39.43
Готівка
39.95
EUR
НБУ
42.85
Готівка
43.45

Вбивство заступника мера Нікополя: Підозру отримав місцевий мешканець

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави
Вбивство, Нікополь
Розстріляна машина заступника мера Нікополя
Джерело: Офіс Генерального прокурора

Мешканець Нікополя отримав підозру у справі про вбивство заступника мера міста, яке сталося 8 лютого. Підозрюваний вчинив близько 20 пострілів по машині посадовця. Про це поінформував Офіс генпрокурора.

"За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру мешканцю м. Нікополь за фактом умисного вбивства (ч. 2 ст. 115 КК України)", – йдеться в дописі.

За даними слідства, 8 лютого на одній із вулиць міста підозрюваний здійснив не менше ніж 20 вогнепальних пострілів по автомобілю, за кермом якого перебував заступник міського голови Нікополя.

"Після цього він закинув вибуховий пристрій в автівку. Потерпілий загинув на місці. Під час слідчих дій правоохоронці вилучили зброю та патрони", – додали у Офісі генпрокурора.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

Вбивство заступника мера Нікополя

Невідомі розстріляли автомобіль заступника міського голови Нікополя 8 лютого. Чиновник загинув на місці. Йдеться про заступника міського голови Нікополя Віталія Журавльова. Вже цього дня поліцейським вдалося встановити прикмети нападника. Одна з основних версій вбивства заступника мера Нікополя Віталія Журавльова – конфлікт із місцевим угрупованням, що триває з 2017 року.

Нагадаємо, громадянина іноземної держави, який замовив умисне вбивство власника стоматологічної клініки в українській столиці, викрили та затримали в м. Одесі.

Читайте також:
У Києві заарештували й готують до екстрадиції американця, якого США підозрюють в подвійному вбивстві У Києві заарештували й готують до екстрадиції американця, якого США підозрюють в подвійному вбивстві
Волонтери, які поїхали у Вовчанськ, зникли. У поліції припускають, що їх розстріляли російські військові Волонтери, які поїхали у Вовчанськ, зникли. У поліції припускають, що їх розстріляли російські військові
Зарізав через відмову дати закурити: В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві підлітка Зарізав через відмову дати закурити: В Одесі затримали підозрюваного у вбивстві підлітка
Шість пострілів у спину з бойового пістолета: У Чернігові 21-річну студентку підозрюють у вбивстві власного батька Шість пострілів у спину з бойового пістолета: У Чернігові 21-річну студентку підозрюють у вбивстві власного батька