USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90
Втрати орків: 4 7 5 3 0 0 (+1040)
USD
НБУ
39.53
Готівка
39.85
EUR
НБУ
42.31
Готівка
42.90

В полтавських школах дітей навчатимуть керувати дронами

Навчати дітей захищати свою країну потрібно відповідно до вимог нашого часу, наголошують в Полтавському обласному ТЦК і СП
Курси підвищення кваліфікації для викладачів предмета Захист України
Курси підвищення кваліфікації для викладачів предмета Захист України
Джерело: Полтавський обласний ТЦК та СП

Курси підвищення кваліфікації для викладачів предмета Захист України

До програми дисципліни Захист України на 2023–2024 навчальний рік було внесено важливі зміни. Тепер на уроках учні навчатимуться тактичній медицині, мінній безпеці, орієнтуватися на місцевості та керувати БПЛА. Нові напрямки навчання вже почали впроваджуватися на практиці, розповіли в Полтавському обласному ТЦК і СП.

Зазначається, що в Полтавській Академії неперервної освіти ім. М. В. Остроградського провели курси підвищення кваліфікації для викладачів предмета Захист України, на яких військові показали, як поводитися з безпілотниками.

У майбутньому також плануються курси за напрямом тактичної медицини.

"Попутно з викладачами обговорили питання покращення навчально-матеріальної бази, адже дрони для навчання ще потрібно закупити. Також обговорили планування і проведення 3-денних навчальних зборів, які є обов’язковими під час викладання предмету Захист України", – йдеться у повідомленні.

У Полтавському обласному ТЦК та СП зазначили, що зацікавлені у якісному отриманні учнями первинних військових навичок, тож долучаються до даного процесу всіма доступними можливостями.

Раніше заступник міністра освіти і науки України Михайло Винницький заявив, що всі освітні заклади країни, розміщені на захід від Києва, мають до вересня вийти у формат навчання офлайн.

Читайте також:
У Запорізькій області побудують перші п'ять підземних шкіл У Запорізькій області побудують перші п'ять підземних шкіл
Виробник пластикової тари з Харківщини почав виготовляти дрони для ударів по тилу в РФ, – WSJ Виробник пластикової тари з Харківщини почав виготовляти дрони для ударів по тилу в РФ, – WSJ
На закупівлю дронів для ЗСУ уряд виділив ще 15,5 млрд гривень На закупівлю дронів для ЗСУ уряд виділив ще 15,5 млрд гривень
Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей, – Bild Росія вкрала у ЗСУ технологію ураження цілей, – Bild